AKHİSAR´DA 1000 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

AKHİSAR´DA 1000 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Daha yeşil bir Akhisar için harekete geçen Akhisar Belediyesi, atıl olan bölgeleri fidan dikerek ağaçlandırıyor.

Daha yeşil bir Akhisar için harekete geçen Akhisar Belediyesi, atıl olan bölgeleri fidan dikerek ağaçlandırıyor. Bu kapsamda Çevre Koruma (Çevkor) Dergisi ile ortaklaşa düzenlenen fidan dikme kampanyasında bin ağaç daha toprakla buluştu.

Gelecek nesillere daha yeşil, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Akhisar bırakmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Çevre Koruma (Çevkor) Dergisi ile ortaklaşa 1000 adet fidanı toprakla buluşturdu. Belediyeye ait olan fakat yıllardır atıl duran arazileri, Toros sediri fidanları yeşillendiren Akhisar Belediyesi, Atatürk, Hürriyet, Efendi ve Kayalıoğlu Mahallelerindeki 10 bin metrekarelik arazilerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeye ait atıl ve boş araziler işleyerek fidan dikimine uygun hale getirdiklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, gelecek nesillere daha güzel bir Akhisar bırakmak için çalışamalarına devam ettiklerini söyledi. Başkan Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  ?Güzel Akhisar´ımızı daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri belediyemize ait olan tüm atıl ve boş alanları ağaçlandırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Çevkor ve sponsorlarımızın desteğiyle 1000´in üzerinde fidanı, bugün Atatürk Mahallesinde boş olan arazilerimize ekerek yeşillendirdik. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekip arkadaşlarımız diğer mahallelerimizde de çalışmalarını sürdürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Çevkor Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, ?Bugün burada Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu´nun katılımı ile birlikte bin tane ağacımızı toprakla buluşturuyoruz. Çevkor olarak 19 ilde çalışmalarımız devam ediyor. Toplamda 20 bin ağaç toprakla buluşacak. Belediye Başkanımıza ve sponsor firmalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ağaç yoksa hayat yoktur? dedi.

Fidan dikimi töreninin ardından çevre dostu belediyecilik anlayışı için ÇEVKOR tarafından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya plaket takdim edildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI