AKHİSARDA AK PARTİ SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

AKHİSARDA AK PARTİ SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

AkhisarAk Parti İlçe teşkilatı önünde toplanan kalabalık seçim zaferini kutladı.

AkhisarAk Parti  İlçe teşkilatı önünde toplanan kalabalık seçim zaferini kutladı.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ile birlikte 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonuçları sonrası Ak Parti Ak Parti Teşkilatı önünde Havai fişek, meşale ve bayraklarla başlayan zafer kutlamasında zaferini kutlayan kalabalığa AK Parti Manisa Milletvekili ve 27. AK Parti Manisa 2.sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Başkanı İbrahim Sayın katıldı. Zafer kutlamasında kalabalığa ilk olarak seslenen Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın seçim sonuçlarının sayıları ile başladı. Sayın Bu gün yapılan seçimlerde oy sayılarını söyleyerek başladığı sözlerinde ?Değerli arkadaşlarAkhisar´da Cumhuriyet Halk Partisi´ne yüzde 10 fark attık. Hayırlı ve uğur olsun? dedi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise seçim sonuçları sonrası konuşmasında ?Çok değerli Milletvekilim, İlçe Başkanım, çok değerli Ak Partili kardeşlerim öncelikle sizleri en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.Hepiniz hoşgeldiniz.Değerli Kardeşlerim  bu bizim alışık olduğumuz bir manzara, allah´a şükür 16 yıldır sizler sayesinde bizler bu manzarayı hep yaşıyoruz. bu sebeple sizlere teşekkür ediyoruz ve allah´a şükür ediyoruz. Değerli kardeşlerim üstad Sezai Karakoç, bu fırtınanın önünde bizlerden başkasının duramayacağını söylüyor ve biz de böyle yaptık bu fırtınanın önünde reisimizle birlikte hep beraber durduk. Evet, bu fırtınanın önünde üzüm kurusu ile açtığımız oruç başına çiğ yağmış namazlar durdu. Bu başarı tarih öncesinden ve tarih sonrasından bizim bu imza attığımız başarı bu milletin en önemli başarılarından bir tanesidir.

Siz, Cumhurbaşkanımızı yüzde 53 oy aldığına bakmayın, bu millet eğer devletimiz, ülkemiz, milletimiz söz konusu olduğu zaman yüzde 100 hepsi arkasında olacaktır. Biz şuanda siyaseten rakiplerimizi yenmiş olabiliriz. Ama onlar bizim hepimizin kardeşidir. Bundan sonra da bu ülkenin yönetim sorumluluğu bizlerdedir. Dolayısıyla bizler yüreklerimizi daha geniş tutmak zorundayız. Çünkü Saray Bosna, Üsküp ve bütün yürek coğrafyamız Türkiye´ye bakıyor ve aynı eğlenceler orada da oluyor şu anda. Değerli kardelerim sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum hepinizin emeği çok fazla nasırlı ellerinizle yüreklerinizle bize destek oldunuz kar soğuk sıcak demeden 16 yıldır destek oldunuz biz sizler sayesinde buradayız Reisimiz sizler sayesinde şu anda ülkemizin Cumhurbaşkanı. Buradan Bütün Akhisarımızın 170 bin kişiyi selamlıyoruzonlarda  onlar bizimle çok çeltilmence yarışma yaptılar.Tüm coğrafyamızı selemlıtoruz Allah Bizimledir  bu milletle beraberdir asla yüzümüz yere bakmayacak bu kadim fırtınanın önünde yürümeye devam edeceğiz. Kuran sayfalarından inen büyük melekler ordusu bizim önümüzde ve arkamızda yürüyecektir inşallah? dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise yaptığı konuşmada ?Çok kıymetli ilçe başkanım çok değerli belediye başkanım kıymetli belediye başkan yardımcılarımız, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımız Kadın Kollarıızın çok kıymetli başkanı ve yöneticileri, gençlik kollarımızın yöneticileri, mahalle temsilcilerimiz gönüldaşlarımız hepinizi sevgi saygı ile selamlıyorum.  Hepiniz hoşgeldiniz şerefverdiniz. Kıymetli kardeşlerim güzel bir seçim geçirdik, Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı seçtik.

Yeni yönetim ile 16 Nisan´ın meyvelerini bugün hep birlikte topluyoruz ve ilk defa Cumhurbaşkanımızı seçiyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Biz kıymetli kardeşlerim 16 Nisan´da yola çıkarken dedik ki bundan sonra Türkiye  bir daha koalisyonlar dönemi yaşamayacak, inşallah başkanlık seçimini Türkiye´ye kazandıracağız ve seçim bittiği akşam yarın sabah ne olacak diye milletimizi o kuşkuyla başını yastığa 

koymayacağız, seçim bittiği akşam  yarın hükümeti kuracağını milletimiz karar verecek dedik. Bugün kardeşlerim bakın seçim bitti yürütmenin başını bugün 81 milyon milletimizle beraber sandığa giden kardeşlerimiz oylarını kullandılar ve Cumhurbaşkanımızı, adam gibi adamı Recep Tayyip Erdoğan´ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtik. Hayırlı ve uğurlu olsun kardeşlerim. Güçlü hükümet, güçlü yürütme ve güçlü meclis dedik ve bundan sonra inşallah bunu hep birlikte bütün dünyaya göstereceğiz inşallah  Allahın izniyle. Öncelikle seçime katılan Partilere teşekkür ediyorum. Akhisar adına Manisa adına Ülkem adına teşekkür ediyorum, çok güzel seçim ortamında güzel bir yarış oldu ve barış içerinde yarış oldu. Ondan dolayı seçime katılan partileri ve bütün seçmenlerimizi Akhisarımızı hemşehrilerimizi ve Manisalı hemşehrilerimizi hepinizi tek tek tebrik ediyorumhepiniz sağolun varolun. Bu gün demekrasimiz kazanmıştır, sizlere sözveriyoruz ne diyorduk biz Türkiyeyi ileri demokrasiye taşıyacağız diye ve ilk adımını attık. Bütün dünya bir araya gelsede bütün dünyanın şer güçleri bir arayada gelse Türkiyenin yükselişini kimse durduramayacak. Çünkü biz 81 milyon olarak biriz beraberiz gerektiği zaman gerekeni yapmasını bilen milletiz bu günde gerekeni yaptık. Türkiyenin önünü açtık. Kıymetli kardeşlerim 5 yıl süreyle tekrar milletimiz bize vize verdi, İnşallah 5 yıl süreyle  Cumhurbaşkanımız yürütmenin başında bizde mecliste yasama faaliyetlerini sürdüreceğiz hizmet olup Türkiyeye yağacağız. Bu hizmetlerden Allahın izniyle seçim süresince Akhisarımıza yaptıklarımızı anlattık, broşürlerle anlattık broşürlerimizi dağıttık,

Akhisarımızı Türkiyenin gerisinde bırakmayacağımızı huzurunuzda Belediye başkanımız ile lçe başkanımızla ekibimizle birlikte sizlere bir kez daha söz veriyoruz. Değrli kardeşlerim bu süreçte bizim yanımızdan ayrılmayan sizin gibi değerli hemşerilerimiz gönüldaşlarımız  gibi hiç yanımızdan ayrılmayan çok kıymetli MHP li kardeşlerimize başta genel başkanı olmak üzere bütün başkanlarına ve ayrıca BBP Genel başkanından başlayarak gönüldaşlarına kadar teşekkür ediyor, özellikle çok değerli abimiz Muhsin Yazıcıoğlu değerli abimize büyüğmüzede Allahtan rahmet eylesin diyorum her birine tek tek teşekkürü borç biliyorum Allah onlardan razı olsun sağolsunlar varolsunlar? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ