AKHİSAR´DA BÜYÜKŞEHİR ÇOK YAKIN

AKHİSAR´DA BÜYÜKŞEHİR ÇOK YAKIN

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların iş ve işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapabilmeleri amacıyla Akhisar Belediyesi içerisinde irtibat bürosu açtı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların iş ve işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapabilmeleri amacıyla Akhisar Belediyesi içerisinde irtibat bürosu açtı. Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünün yanı sıra Akhisar gibi büyük ilçelerde bu şekilde irtibat bürosu kurulması için pilot uygulama başlattıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, amaçlarının vatandaşların zaman kaybetmeden hem ilçe belediyesi, hem de Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iş ve işlemlerini kolaylıkla yapmaları olduğunu vurguladı.

Vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iş ve işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için önemli çalışmalara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediyesi içerisinde irtibat bürosu kurdu. Nüfus yoğunluğu fazla olan ilçelerde uygulanabilecek projenin pilot olarak başladığı ilçelerde vatandaşlar, Akhisar Belediyesi içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyesini görmekten mutlu olduklarını ifade etti. Kurulan irtibat bürosunda Büyükşehir Tahsilat, MASKİ Tahsilat, Numarataj ve Çözüm Merkezi birimlerinin yer aldığı belirtildi. Vatandaşların iş ve işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapabilmeleri için uygulamanın hayata geçirildiği belirtilirken, vatandaşın da uygulamadan memnun olduğu gözlendi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI