Akhisar´da Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi

Akhisar´da Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi

Akhisar´da ´Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi´ kapsamında yükümlü ve hükümlüler temizlik yaptı.

Akhisar´da ´Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi´ kapsamında yükümlü ve hükümlüler temizlik yaptı. Akhisar Denetimli Serbestlik ve Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri tarafından "Temiz Çevre Projesi" kapsamında ilçemiz park ve bahçelerinin bakım ve temizliği yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Süleyman Özen, ?Adalet Bakanlığınca, Türkiye genelinde 26-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" etkinliğinin yapılması planlanmış olup etkinliğin son günü olan 29 Ağustos 2019 günü Saat 11.00´de Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ?un teşrifleri ile Ankara ili Gölbaşı İlçesinde gerçekleştirilmiştir. Etkinlik ile eş zamanlı olarak tüm denetimli serbestlik müdürlükleri ve açık ceza infaz kurumlarında cezasını infaz eden hükümlüler tarafından, yerel yönetimler ile işbirliğinde çevre temizliği yapılmıştır.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda; Akhisar Belediyesi, Akhisar Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ve Akhisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğinde Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet mevki park ve piknik sahasında 29 Ağustos 2019 günü saat: 11:00´de "Temiz Çevre Etkinliği" etkinliği Akhisar Cumhuriyet Savcısı Süleyman Özen, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı´nın katılımıyla yapıldı.

Açık ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik müdürlüğünde cezasını infaz eden 40 hükümlü ile bu kurumların personelinin de katıldığı etkinlikte gelecek nesillere temiz bir çevreyi miras bırakmak, geleceğimizi sağlıklı bir şekilde inşa etmek ve insanlarda çevreyi koruma ve duyarlı olma anlamında farkındalık kazandırmak amaçlanıyor. Söz konusu etkinlik; 26 Ağustos tarihinde Yel değirmeni parkında, 27 Ağustos tarihinde Beyoba mesire alanında, 28 Ağustos tarihinde Akhisar Umut ve Barış parkında olmak üzere toplam 89 Bin metrekare alanda bakım ve temizlik işlemleri yapıldığı kaydedildi. 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

YENİ DÖNEMİN İLK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

AKHİSAR’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI