AKHİSAR´DA İLK KEZ CİMNASTİK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

AKHİSAR´DA İLK KEZ CİMNASTİK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Akhisar Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği birinci Cimnastik Şenliği sona erdi.

Akhisar Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği birinci Cimnastik Şenliği sona erdi. Dün ısınma çalışmaları ile Akhisar Belediye Spor Salonu´nda başlayan şenlikleri ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay öğrencileri ziyaret etti.

Balıkesir, Kuşadası, Soma, Tekirdağ, Ayvalık, Manisa, Akhisar, Kula, İstanbul, Denizli, Söke bölgelerinden toplam 11 takım 115 sporcu katılan yarışmalar Öcal Hancı önderliğinde gerçekleşti. İlk gün ki ısınma çalışmaları ardından Perşembe günü de yarışmalara geçildi. Şenliğinde açılış seremonisi saat 10.30´da başladı.

Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Belediye Başkan Vekili Lütfi Akdağ, Başkan Yardımcısı Bedri Türk, Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Akhisar Belediyesi Tesisler Müdürü Recep Burkay, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, Belediye Meclis Üyesi Ekrem Kayserili ve günün sürpriz konuğu Akhisar´ın gururu Dünya Şampiyonu milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı´nın katılımı ile seremoni başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay yaptığı konuşmada, ?Bugün Akhisar´da 115 sporcumuzu misafir etmekteyiz. Cimnastikcilerimizi burada görmekten hem şahsın hem ekibim adına duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Spor özellikle gençlerimiz arasında sevginin, hoşgörünün, dayanışmanın, barışın ve kardeşliğin el ele vererek geliştiği evrensel kültürün bir parçası haline gelmiştir. Bugün burada olan çocuklarımız hem cimnastik branşına gönül verdikleri için katkı sağlıyorlar, hem de kendi aralarında kurdukları arkadaşlık ve dostluk bağlarıyla, ülkemizin ve insanlığın barışına katkı sağlamış oluyorlar? dedi.

Ardından söz alan Akhisarlı milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, ?burada bulunmak benim için çok büyük bir onur ve gurur. Akhisar´ın böyle bir organizasyon yapmasını görmek gerçekten çok güzel. Çok güzel pırıl pırıl parlayan öğrencilerimiz var. Ben de bu yollardan geçtim. Gerçekten azim ve devam isteyen bir spor. Tabiki Akhisar´ın şartlarında bunu başarmak çok zorlu bir yol ve öğrencilerimize çok büyük emek düşüyor. Bu yolda ben ailemden çok fazla destek gördüm öncelikle bunu söylemek istiyorum. Tabiki kendi çabalarım da var, ama ailelerin desteği olmadan onlar gerçekten hiçbir başarıya ulaşamazlar. Sizlerin desteği olması çok önemli, arkalarında güzel bir belediyenin ve desteğin olması önemli. Atatürk´ün bir sözü vardır; Zeki, Çevik ve Ahlaklı olmak. Gerçekten bunu yansıtabilen sporcular yetiştirebildiğimiz için Akhisar olarak çok mutluyum? dedi.

Yapılan yarışmalar sonunda;

Kızlar B grubunda takım halinde birinci Denizli CSK, ikinci Söke GYM KIDS, üçüncü Soma Ilgaz SK ve dördüncü Tekirdağ CSK olurken ferdi olarak ise Denizli CSK´dan Beren Işık, ikinci Söke GYM KIDS´den Ece Samanlı, üçüncü Akhisar CK´den Öykü Özcan ve dördüncü Denizli CSK´den Ece Özkan oldu.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ