AKHİSAR´DA KARADENİZLİLER GECESİ DÜZENLENDİ

AKHİSAR´DA KARADENİZLİLER GECESİ DÜZENLENDİ

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen Kültür ve Spor Şenliği kapsamında hemşehri derneklerinin katılımı ile Gölet alanında gerçekleşen etkinliklerin ikinci gecesinde Karadenizliler Derneğinin düzenlediği program büyük beğeni topladı.

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen Kültür ve Spor Şenliği kapsamında hemşehri derneklerinin katılımı ile Gölet alanında gerçekleşen etkinliklerin ikinci gecesinde Karadenizliler Derneğinin düzenlediği program büyük beğeni topladı.

Akhisar Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nin düzenlediği gece Akhisar Belediyesi Gölet alanında dün gece saat 21.00´da başladı. Geceye Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı, Meclis Üyesi Ensar Muştu, Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Korkut ve onursal başkanı Nurettin Koçoğlu, ilçe dernek başkan ve yönetim kurulu üyeleri, bölgedeki ve çevre ilçelerdeki çeşitli Karadenizliler Dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar´da bulunan Karadenizliler ve halkın katılımı ile başladı.

Program öncesinde Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Korkut, desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı´ya plaket takdim etti. Dernek Başkanı Korkut daha sonra katılımlarından dolayı sanatçılar İhsan Aydın ve Onur Atmaca´ya plaket takdim ederek geceye katılanlara teşekkür etti.

Kültür ve Spor Şenliği´ne katkı sağlayan tüm hemşehri derneklerine teşekkür eden Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı ?Değerli hemşehrilerim sözlerime Belediye Başkanımız Besim Dutlulu´nun sizlere olan selamını ileterek başlamak istiyorum. Bu akşam hepiniz buraya teşrif ettiniz, ayağınıza sağlık hoşgeldiniz. Yine bu güzel geceyi birazdan bize yaşatacak olan dört bir tarafı cennet gibi olan yurdumuzun yine cennetten bir köşesi olan Karadeniz coğrafyasından kopup, artık Akhisarlı olmuş olan sevgili hemşehrilerimize yaşatacağı bu güzel gece için şimdiden emeklerine sağlık diyorum.

Kültür ve Spor Şenliği kapsamında yürütmekte olduğumuz bu faaliyetleri önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek daha uzun süreli etkinliklere dönüştürmek gibi önemli bir hedefimiz var. Bu hedefi gerçekleştirirken en temel düzeyde bize büyük destek veren bu gecelerin oluşmasında en büyük çabayı gösteren, gerçek hak ve pay sahibi olan bütün derneklerimize çok teşekkür ediyorum? dedi.

Karadenizliler gecesinde ilk olarak İhsan Aydın sahne aldı. Seslendirdiği şarkılarına daha sonra Karadeniz Oyun Ekibi eşlik edince katılımcı misafirler de horon için sahneye akın etti. Ardından sahne alan Onur Atmaca yine Karadeniz Türküleri ve ezgileri ile geceye katılanlara unutulmaz bir zaman yaşattı.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM