KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

AKHİSARDA KOŞ KOŞ CEMİL RÜZGARI ESTİ

AKHİSARDA KOŞ KOŞ CEMİL RÜZGARI ESTİ

Akhisar ASDER tarafından Uğurtan Sayıner Tiyatrosu Akhisara gelerek kabere oyunu ?KOŞ KOŞ CEMİL KAHKAHA BAŞLIYOR ? adlı oyununu sergiledi.

Akhisar ASDER  tarafından  Uğurtan Sayıner Tiyatrosu Akhisara gelerek kabere oyunu ?KOŞ KOŞ CEMİL KAHKAHA BAŞLIYOR ? adlı oyununu sergiledi.

Akhisar ASDER  tarafından sanata verilen değerler nedeni ile kültürel faaliyetlerini aralıksız olarak devam ediyor. Akhisar Belediye sinema salonunda 2 mart Cumartesi günü 2 seans olarak Saat 17.00 ve 20.30´da  sahne alan  ?KOŞ KOŞ CEMİL KAHKAHA BAŞLIYOR ? Kabere hem güldürdü hem düşündürdü. Uğurtan Sayıner Tiyatrosunun sahnelediği yönetmenliğini  Uğurtan  Sayıner´in yaptığı ?KOŞ KOŞ CEMİL KAHKAHA BAŞLIYOR ?adlı oyunda Osman Cavcı, Şehmuz Yiğin, Merve Ustaoğlu, Sercan Sadi, Uğurtan Sayıner, Turgay Çetinkaya ve Ayşe Yahşi´nin sahne aldığı oyunun medya Serkan Ustaoğlu,  Dekor ve Tasarımda  Hasan KızIlaslan, Yönetmen Uğurtan Sayıner,  Ses ve Işıkta  Sebahattin Ceylan ile Sinan Ablak görev aldı. İzleyicilerine hoşca vakit geçirttiren ve izleyicilerin bol bol  alkışını alan Tiyatro ekibine gösterdikleri bu başarıdan sonra Dernek Başkanı Hülya Arıcı Cap oyunun ve tiyatronun yönetmeni  Uğurtan Sayıner´e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Dernek başkanı Hülya Arıcı Cap ?Bu gün buraya dernek olan getirrtiğimiz Uğurtan Sayıner tiyatro yönetmen Uğurtan Sayıner ve ekibine dernek yönetim kurulu adına, şahsım ve Siz değerli sanat Severler adına teşekkür ederim? dedi. Başarılı oyuncu ve yönetmende ?Bizlerle siz sanatseverleri buluşturan Akhisar Sanat Dostları derneği başkanı Hülya Arıcı Cap Hanımefendiye teşekkür ederiz. sizlere hoşca vakit  geçirtebildiysek ne mutlu bizlere. Oyunumuz  esnasında sürçü lisan eylediysek  affola? dedi. Başarılı tiyatro oyuncusu Uğurtan Sayıner  1944 yılında Samsun´da doğmuş, ilkokul, Ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra  İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirmiş aynı zamanda 1962 yılında hem okuyup  tiyatro ile oyunculuğa başlamıştır. 2 cocuk babası olan başarılı oyuncu Uğurtan Sayıner bir çok sinema oyunu  ve TV dizilerinde oynemış ancak akıllarda en çok Televizyon dizisi olan ve 13 yıl ekranlarda kalmay başaran Bizimkiler" adlı dizide ?Sarhoş Cemil"´Benim adım Cemil´ ve ´Sevim koşşş´ repliği ile hafızalarda kamayı başaran bir oyuncuydu.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI