AKHİSAR´DA OKULLAR ARASI BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI YAŞANIYOR

AKHİSAR´DA OKULLAR ARASI BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI YAŞANIYOR

Okullar Arası Genç Erkek (A) Basketbol Turnuvası kapsamında bugün Akhisar Spor Salonunda yapılan maçlarla devam etti.

Okullar Arası Genç Erkek (A) Basketbol Turnuvası kapsamında bugün Akhisar Spor Salonunda yapılan maçlarla devam etti. Akhisar Spor Salonunda günün ilk maçında saat 11.00´da Eksen Temel Lisesi ile Namık Oğul Lisesi karşılaştı. Maçın ilk periyodunu Eksen Temel Lisesi rakibi Namık Oğul Lisesi karşısında 13 sayı farkla 28-15, ikinci periyodu 29-8 alarak maçın ilk yarısını 57-23 önde tamamladı. Eksen Temel Lisesi maçın üçüncü periyodunda rakibi Namık Oğul Lisesi önünde rahat bir oyun ile 35-2 (92-25), dördüncü periyodu da 21-5 önde bitirerek rakibini 113-30 yenerek galip geldi. Eksen Temel Lisesi´nin antrenörlüğünü İrfan Gürmen yaptı.

Günün ikinci maçında saat 12.30´da Kayhan Ergün Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Şeyh İsa Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Kayhan Ergün Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ilk periyodu Şeyh İsa Anadolu Lisesi karşısında 5 sayı farkla 13-8 önde bitirdi. Maçın ikinci periyodunda toparlanan Şeyh İsa Anadolu Lisesi, Kayhan Ergün Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi´ne karşı 14-9 üstünlük sağladı. Maçın ilk yarısı 22-22 eşitlikle geçildi. Müsabakanın ikinci yarısının ilk periyodunda iyi bir oyun sergileyen ve sayı bulan Şeyh İsa Anadolu Lisesi, Kayhan Ergün Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşısında 12 sayı fark yakaladı ve periyodu 22-10 önde bitirdi (32-44). Müsabakanın son periyodunda da üstünlüğünü koruyan Şeyh İsa Anadolu Lisesi, Kayhan Ergün Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde bu periyodu 14-11 geçerek maçı da 43-58 kazandı. Kazanan takım olan Şeyh İsa Anadolu Lisesi antrenörlüğünü Mehmet Murat Türkeri yaptı.

Şeyh İsa Anadolu Lisesi, turnuvada 2´de 2 yaparak kayıpsız devam etti. Dün oynanan mücadelede Namık oğul lisesini yenmişti. 




OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI