Akhisar´da Ramazan´ın Bereketi, Mahalle İftar Sofralarında Paylaşılıyor

Akhisar´da Ramazan´ın Bereketi, Mahalle İftar Sofralarında Paylaşılıyor

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, mahalle iftarları kapsamında Seyitahmet, Ulucami, Efendi ve son olarak Cumhuriyet Mahallelerinin sakinleriyle buluştu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, mahalle iftarları kapsamında Seyitahmet, Ulucami, Efendi ve son olarak Cumhuriyet Mahallelerinin sakinleriyle buluştu. Mahalle İftarlarının çok güzel bir Ramazan geleneği olduğunu dile getiren Salih Hızlı, ?Zenginiyle, fakiriyle, genci ve yaşlısıyla hep birlikte iftar yapıyoruz. Ramazan´ın ruhuna uygun ekmeğimizi, suyumuzu, mutluluğumuzu paylaşıyoruz? dedi.

Cumhuriyet Mahallesi 256 sokak üzerinde düzenlenen iftar programına AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Ali Velestin, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, AK Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal, Kadın Kolları Başkanı Ümit Ağarlı ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

İftar programında mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan ve Ramazanlarını tebrik eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Mahalle İftarları çok güzel bir Ramazan geleneği. Genciyle, yaşlısıyla, çocuklarımızın özellikle zihninde hatıra kalacak bir organizasyon oluyor. Zenginiyle, fakiriyle hep birlikte iftar yapıyoruz. Ramazan´ın ruhuna uygun ekmeğimizi, suyumuzu, mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Akhisar, Ramazan´ın en güzel yaşandığı şehirlerden birisi. Bu organizasyonlar da birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştiriyor? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”