AKHİSARGÜCÜ SATRANÇ TAKIMI DÜNYAYA AÇILDI

AKHİSARGÜCÜ SATRANÇ TAKIMI DÜNYAYA AÇILDI

Covid 19 salgını nedeniyle kulüp çalışmalarını online ortamlarda eğitim vererek ve takım maçları yaparak devam eden Akhisargücü satranç takımı takım turnuvalarında sıralamalarda ilk üç takımdan hiç düşmeden Akhisar´ın adını tüm dünyaya duyurmaya devam edi

Covid 19 salgını nedeniyle kulüp çalışmalarını online ortamlarda eğitim vererek ve takım maçları yaparak devam eden Akhisargücü satranç takımı takım turnuvalarında sıralamalarda ilk üç takımdan hiç düşmeden Akhisar´ın adını tüm dünyaya duyurmaya devam ediyor. Şu an 54 online üyesi bulunan takımda Mısır ve Lübnan dan da oyuncular barındıran Akhisargücü satranç takımı haftada iki kere Perşembe ve Cuma günleri https://rochadeeuropa.de/lichess-turniere/ linkinde yer alan Avrupa Quarantäne-Liga Takım Çarpışmasında yükselme liginde oynuyor. Türkiye liginde ise Online Satranç Liginde 5. Grupta cumartesi günü haftada bir yapılan turnuvada yarışıyor. Canlı maçları Youtube yayın linki:www.youtube.com/watch?v=N6k-su0IfYw&feature=youtu.be linkinden takip edebilirsiniz.

                Takım liglerinde oynamak, takım heyecanını hep birlikte yaşamak isteyen tüm Akhisarlı satranç sever sporcular https://lichess.org/team/akhisargucu-spor linkine tıklayıp üye olarak turnuvalara katılabilirler.

Satranç sporunu öğrenmek  ve geliştirmek isteyenler Hürriyet Mahallesi 224 Sokak No 111 deki yerimizde salgına karşı titizlikle hazırlanan, 6 kişilik 120 m karelik geniş eğitim alanımızda  çalışmalara katılabilirler.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ