AKHİSARGÜCÜ YÜZME 3. TUR KAYITLARI BAŞLADI

AKHİSARGÜCÜ YÜZME 3. TUR KAYITLARI BAŞLADI

Yüzme kursunda Akhisargücü’nün farkını yaşamak isteyen Akhisarlılar için Ağustos ayında yapılacak 3. Tur kayıtları başladı.

Akhisargücü Yüzme Spor Kulübü’nün Palm City’de organize ettiği yüzme kursunun Haziran ayında yapılan 1. ve 2. turu yoğun ilgi gördü. Kulüp Başkanı Nihat UZ, yüzme kursuna gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken Akhisargücü yüzme kurslarını tercih eden Akhisar halkına teşekkürlerini iletti.

2022 Yılı Ağustos ayı yüzme kursu kayıtlarının başladığını sınırlı sayıda kontenjan olduğunu ve Akhisargücü Yüzme Yaz Okulu olarak Akhisar halkına kaliteli bir eğitim hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi. Çocuklar için açık yüzme havuzlarında gerekli tüm hijyen tedbirlerinin alınarak sağlıklı koşullarda yüzme eğitimlerinin Palm City otelde yapılacağı Akhisargücü Başkanı Nihat Uz tarafından ifade edildi.

Başkan Uz, hafta içi 3 gün (Salı-Çarşamba-Perşembe) ve günlük 2 saat toplamda ise 18 saatlik bir eğitim verileceğini belirtti. Yüzme gruplarındaki öğrenci sayılarının azaltıldığı ve yaş aralığının 5-16 olduğu kursiyerlere 3 grup halinde branş eğitimlerinin verileceği ve bu eğitimlerin toplamda 3 hafta süreceğini derslerin 4 uzman eğitmen eşliğinde verileceğini belirtti.

Kurs öğrencilerinin VİP gruplarda ayrı yaş gruplarına göre eğitimlerini tamamlayacaklarını, kursların çocuklar için eğitimi, eğlenceyi ve kaliteyi bir arada buluşturmayı amaçladıklarını uzman antrenör Emin Kasırga tarafından ifade edildi.

Başkan Uz, Akhisar halkına seslenerek çocukların öğrenirken eğlenmelerini, kaliteli eğitim hizmeti almalarını isteyen tüm Akhisarlıları Akhisargücü Yüzme Yaz Okuluna bekliyoruz,  dedi.

Kursiyerleri Akhisar’ın köklü firmalarından Güven Tur’un konforlu ve güvenli araçları taşımaya devam edilecek. Servis araçları her gruptan önce ve sonra dezenfekte edilecek böylelikle öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde kursa ulaşımı sağlanacak.

Ağustos 3.Tur

Salı-Çarşamba-Perşembe

Kurs Başlangıcı- 9 Ağustos

Kurs Bitiş- 25 Ağustos

Veli Bilgilendirme- 8 Ağustos


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ