AKHİSARGÜCÜ’NDEN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

AKHİSARGÜCÜ’NDEN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Akhisargücü oyuncuları ve yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ne Akhisar programı sırasında plaket takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

25 Mayıs 2022 Çarşamba günü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün İlçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunmuş ve Muhtarlar ile Şehit Necdi Şentürk Parkı içindeki eski Sinema Salonu’nda buluşmuştu. Muhtarlar ile gerçekleşecek toplantı için eski Sinema Salonuna gelen Başkan Ergün’ü Akhisargücü oyuncuları ve yönetimi kapıda karşılayarak desteklerinden dolayı kendisine plaket takdiminde bulunup teşekkürlerini sundular. Genç sporcuların her biri ile sohbet edip ellerini sıkan Ergün’e Akhisargücü atkısı, saati gibi hediyeler verildi.

Görüşme sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün resmi sosyal medya hesabından “Başta kızlarımız olmak üzere, evlatlarımıza birçok branşta spor yapma imkanı sağlayan Akhisargücü Spor Kulübü Derneği'nin değerli Başkanı Sayın Nihat Uz, yöneticileri ve sporcu kızlarımızla bir araya geldik. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” paylaşımını yaptı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ