"AKHİSAR´I TÜRKİYE´NİN EN YAŞANABİLİR İLÇELERİ LİSTESİNE SOKMAK İSTİYORUZ

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi´nde esnaf ziyaretinde bulundu.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi´nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Projelerini Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine anlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu,  Akhisar´ı Türkiye´nin en yaşanabilir ilçeleri listesine sokacaklarını ifade etti. Vatandaşlar ise Akhisar´a taze bir kan gerektiğinin altını çizdi.

CUMHURİYET MAHALLESİ´NDE ´DUTLULU´ SESLERİ

´Akhisar´a en iyi hizmeti getirmek içi bu yola çıktık´ diyen Dutlulu, esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, Akhisar´a gelecek yeni bir belediye yönetiminin hizmetler noktasında iyi işler yapacağına vurgu yaparak, Besim Dutlulu´ya ´Akhisar için taze kan´ benzetmesi yaptı.

"Akhisar´ı Türkiye´nin en yaşanabilir ilçeleri listesine sokmak istiyoruz"

Geliştirdikleri projeler için Akhisar halkının desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyet Mahallesi´ni gezdik, eksiklikleri not aldık, projelerimizi mahalle sakinlerine anlattık. Allah nasip eder, sizler de destek verirseniz yönetime geldiğimizde yapacağımız ilk görev; muhtarlarımızın yardımlarıyla Akhisar´ımızın mahallelerindeki eksiklikleri gidermek olacak. Bizim işimiz siyaset değil. Amacımız Cumhuriyet Mahallesi gibi Akhisar´ımızın tüm mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti getirmektir.  Sizleri mutlu edecek hizmetleri hayata geçirerek Akhisar´ı Türkiye´nin en yaşanabilir ilçeleri listesine sokmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inancımız tam. Bu sebeple desteklerinize talibiz."

 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK