AKHİSAR´IN DEV ADAMLARI DEPLASMANDA KAZANDI

AKHİSAR´IN DEV ADAMLARI DEPLASMANDA KAZANDI

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Liginde 13. Hafta karşılaşmasında Akhisar Belediye Basketbol Takımı, konuk olduğu İstanbulspor Beylikdüzü´nü 72-69 mağlup etti.

Akhisar Belediye Basketbol Takımı Serhat Uğur, Reginald Tavon Holmes, Emre Özpulat, Cenk Şekeroğlu, Çağdaş Erdoğan ilk beşi ile parkeye çıktı. İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımı ise David Smith, Utku Saraloğlu, Feyzi Çelebioğlu, Ramazan Tekin, Gökhan Aydın ilk beşi ile başladı.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasını Akhisarlı Devler,  İstanbulspor Beylikdüzü´ne karşı 14-8´lik skorla geride geçti. Çeyreğin son 5 dakikasında iyi hücum ve savunma yapan Akhisar Belediye Takımı,  ilk çeyreği 19-19 berabere bitirdi. İkinci çeyrekte hücum ribauntları ile etkili olan Akhisar Belediye Basketbol Takımı rakibi önünde soyunma odasına 39-37 önde girdi.

Üçüncü çeyreğe tutuk bir oyun ile başlayan Akhisar Belediye Basketbol Takımı,  çeyreğin ilk 6 dakikasını 47-46 önde geçti. Ev sahibi ve taraftar desteğinin avantajı ile İstanbulspor Beylikdüzü, Akhisar Belediye Basketbol Takımına karşı 8-0´lık seri yakaladı. Akhisar Belediye Basketbol Takımı, çeyreğin son 1 dakikasında 7 sayılık farla geriye düştü (54-47) Akhisar Belediye Basketbol Takımı, son periyoda 56-49 geride girdi.

Dördüncü çeyrekte iyi bir oyun sergileyen Akhisar Belediye Basketbol Takımı, Holmes ve Bajramovic´in sayılarıyla çeyreğin ortasını 67-65 öne geçti. Maçın bitimine bir buçuk dakika kala Akhisar Belediye Basketbol Takımı, farkı 6 sayıya kadar çıkardı (71-65). Akhisar Belediye Basketbol Takımı, konuk olduğu İstanbulspor Beylikdüzü´nü 72-69 yenerek karşılaşmadan galip ayrıldı.

Akhisar Belediye Basketbol Takımında Reginald Holmes 18, Kenan Bajramovic 16 sayı, Serhat Uğur 11, Cenk Şekeroğlu 11 sayılık katkıları galibiyeti getirdi. İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımında Tyler Smith 18, Utku Saraloğlu 14 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. 




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ