AKHİSAR´IN DEVLERİ FARKLI KAZANDI

AKHİSAR´IN DEVLERİ FARKLI KAZANDI

TBL 5. hafta karşılaşmasında Bakırköy Basket´i konuk eden Akhisar Belediyespor, 89-79 skorla galip geldi.

Akhisar Belediyesi basketbol takımı, Bakırköy Basket´i 10 sayı farkla 89-79 yendi. Ev sahibi parkeye Nash, Cenk, Holmes, Serhat, Sercan ilk beşi ile; Bakırköy Basket ise Klassen, Adem, Oğuzhan, Hamit Ve Hüseyin Akın ilk beşi ile çıktı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde ilk basket Bakırköy Basket ile geldi. Akhisar Belediyespor, Cenk Şekeroğlu´nun elinden bulduğu ilk basket ile maçın ilk sayısını elde etti. Akhisar Belediyespor´da cenk maça iyi başladı ve üst üste sayılar buldu. Cenk ile iç atışlardan sayı bulan Akhisar Belediyespor, Holmes ile de dış atışlardan sayı üretti. İlk çeyrek karşılıklı basketlerle geçildi. Bakırköy Basket ilk çeyrekteki son hücumu sayı ile değerlendirdi.(28-29-Bakırköy Basket Üstünlüğüyle)

İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. İç atışlarda faul düdüklerinin çalınmasıyla oyuncular sık sık atış çizgisine geldiler. Akhisar Belediyespor, Çağdaş ve serhat ile ½ isabetli atış buldu. Yine Akhisar Belediyespor, Çağdaş ve Holmes ile 2/2 isabetli atış buldu. Çeyreğin ortası Akhisar Belediyespor´un 36-34 üstünlüğü ile geçildi. Her iki takımın karşılıklı basketleri ile geçilen çeyreğin sonlarında son hücumu Sercan ile iyi değerlendiren Akhisar Belediyespor ilk yarı sonunda soyunma odasına 48-47 üstün girdi.

İkinci yarıda Akhisar Belediyespor, hücum ve savunmada sertliği arttırdı. İyi hücum yaparak savunmada da rakibine hiç sayı sansı vermeyerek üçüncü çeyreğin ortasını 57-47 ile geçti. Üçüncü çeyrekte rakibine sadece13 sayı bulma sansı tanıyan Akhisar Belediyespor basketbol takımı, çeyreği 70-60 ile 10 sayı farkla tamamladı.

Son çeyreğe hızlı başlayan her iki takım karşılıklı buldukları sayılarla geçildi. Akhisar Belediyespor, üçüncü çeyrekte yakaladığı avantajı maç sonuna kadar korudu. Rakibini hep çift haneli farklarda tutmayı başardı. Son çeyreğin son bölümlerinde biraz da olsa toparlanan ve farkı 4-5 sayılara kadar çeken Bakırköy Basket takımı direnç gösteremedi. Akhisar Belediyespor basketbol takımı, 9 isabetli 3 sayı ile %49,3 2 sayı yüzdesi ile maçı koparmayı bildi. Akhisar Belediyespor, parkeden 89-79 galip ayrılarak kendi evinde oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanmış oldu.

Akhisar Belediyespor ´da Holmes 26, Sercan Topçu 18, Cenk Şekeroğlu 18, Çağdaş Erdoğan 11 sayılık katkıları galibiyeti getirdi. Bakırköy Basket ´te Marek Klassen 17, Oğuzhan Sungur 13, Adem Ören 12, Hüseyin Akın Kandemir 11 sayılık performansları galibiyet için yeterli olmadı. 




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP