Akhisar´ın İçme Suyu Depolarının Yenileme Çalışması Başladı

Akhisar´ın İçme Suyu Depolarının Yenileme Çalışması Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesinde 22 adet içme suyu deposu ile 15 adet terfi binasında bakım-onarım çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için depoların yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yapım ihalelerine çıkılan içme suyu depoları ile terfi binalarının bakım-onarımları Akhisar´da da başladı. İlçede, 22 adet içme suyu deposu ve 15 adet terfi binası yenilenecek. Bekirler, Işıkköy, Bünyani Osmaniye, Hamidiye ve Süleymanköy mahallelerinde çalışmalara başlayan ekipler, sırasıyla içme suyu depolarının bakım onarımlarını yapacak.

?Her Zaman Yanımızdalar?

Bünyani Osmaniye Mahalle Muhtarı Ali Tümer, ?Altyapımızın yenilenmesi ile ilgili başvurumuz, 154 Mahalle Projesi kapsamına alındı. Su depolarımız yenilenmeye başlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun´a teşekkür ediyor, her zaman yanımızda olduklarını biliyoruz? dedi.

?Vatandaş Açısından Çok İyi?

Mahalle sakinlerinden Yaşar Karahan, ?Su depolarımızın yenilenmesinin vatandaşımız açısından çok çok iyi olacağını düşünüyorum. Çalışmalar tamamlanınca sıkıntılarımız bitecek? dedi.

?Köyden Giden Vatandaş Geri Dönüyor?

Işıkköy Mahalle Muhtarı Ömer Köseler, ?Çalışmalardan çok memnunum. Büyükşehir Belediyemizin bize sağladığı imkânlarla vatandaşımız temiz su içecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e bize yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Yıllardır susuzluktan dolayı köyden giden vatandaşlar şu an köye geri dönüş yapıyor? dedi. 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”