Akhisarlı Bisiklet Severler Buluşmaya devam ediyor

Akhisarlı Bisiklet Severler Buluşmaya devam ediyor

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen bisiklet turları aralıksız olarak her hafta devam ediyor.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen bisiklet turları aralıksız olarak her hafta devam ediyor.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından her hafta Perşembe günleri düzenlenen bisiklet turlarına her geçen gün ilgi artıyor. Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen ve her hafta ilgi gören bisiklet turları Yeni Belediye önünden saat 20.00´da bisikletlilerin pedal çevirmesiyle başlıyor.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen  bisiklet parkuru bu hafta Zinde Yaşam Kulübü sorumlusu Erkan Poğaçacı,  Akhisar Zabıta ekipleri Talip Erol ve Ersoy Erdoğmuş eşliğinde yapıldı.

Kontrollü bir şekilde belediye önünden başlayan bisiklet parkurunda bu hafta bisikletçiler Akhisar altı eylül okulu civarından adliye önünden yeni tur yola ulaştı. Yeni tur yolu takip eden bisikletliler çağlak yoluna ulaşarak buradan suyolu mezarlığı tarafındaki tur yolu takip ederek Gazi okulundan lise yolunda üçgen parktan 43 sokak Misakı milli civarından Tahir Ün caddesine ulaştılar. Tahir Ün caddesine hizmet veren Şehir pastanesine gelerek burada bisiklet parkuruna katılan yaşlı ve gençlere yaş pasta türü olan ekler ikramı yapıldı. Bisikletliler daha sonra Şehir pastanesinden hareket ederek Tahir Ün caddesinden 2. Nakliye caddesi vergi dairesi önünden devam ederek Yeni Belediye önüne ulaşarak parkuru tamamladılar.  Bisikletliler Akhisar zabıta ekipleri eşliğinde mahalle aralarında gezerken vatandaşlar tarafından da ilgi ile izlendi. Yeni Belediye önünde sonlandırılan bisiklet turunda bisikletliler bu hafta 20 dakikada 9 km pedal çevirdi. Parkur sorumlusu Erkan Poğaçacı, ?Belediyemiz tarafından her Perşembe düzenlenen bisiklet parkuruna katılmak isteyenler bisikletlerini alarak belediyemiz önünde saat 20.00´da hazır bulunmaları gerekiyor. Bisikletliler Belediye Zabıta ekiplerimizin eşliğinde kontrollü bir şekilde her hafta pedal çevirerek hem spor yapıyorlar hem eğleniyorlar. Ben buradan başta bizlere bu imkânı sağlayan belediye başkanlarımıza ve her hafta bizim ile birlikte farklı güzergâhlarda pedal çeviren bisiklet severlere teşekkür ediyorum.? dedi. Parkura katılan bisikletlilerde kendilerine bu imkânı sağlayan başta Belediye Başkanı Salih Hızlı, yardımcılarına, parkur sorumlusu Erkan Poçacıya ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK