AKHİSARLI MUHTARLAR HİZMETTEN MEMNUN

AKHİSARLI MUHTARLAR HİZMETTEN MEMNUN

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak, Cumhuriyet, İnönü ve Hürriyet Mahallelerinden geçen derede 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarları yapılan çalışmanın büyük önem arz ettiğini belirterek, MASKİ´ye

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak, Cumhuriyet, İnönü ve Hürriyet Mahallelerinden geçen derede 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarları yapılan çalışmanın büyük önem arz ettiğini  belirterek, MASKİ´ye teşekkür ettiler.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak, Cumhuriyet, İnönü ve Hürriyet Mahallelerinden geçen derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile dere yataklarındaki zararlı maddeler uzaklaştırılırken, olası yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı da önlem alındı. Mahalle muhtarları da çalışmanın Akhisar ve mahalleleri için de önemli olduğunu belirterek, duygularını ifade ettiler.

?Ekipler, mesai mefhumu gözetmeden çalıştı?

İnönü Mahalle Muhtarı Figen Karabulut, ?MASKİ ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin mahallemden geçen derede yaptığı temizlik çalışması bizleri çok memnun etti. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

?Dere temizlikleri önemli?

Hürriyet Mahalle Muhtarı Yakup Dikmen, ?Dere temizlik çalışmaları mahallem için de büyük önem arz ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

?Vatandaşlar da memnun?

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Kadir Zengin, ?Mahallemden geçen derede yapılan temizlik çalışmaları vatandaşlarımızı da memnun etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi.

?Vatandaşlarımızın sorunu ortadan kalktı

Hacıishak Mahalle Muhtarı İbrahim Ekinci, ?Mahallemizden geçen derede zaman zaman taşkınlar meydana geliyordu. Bu bölgedeki vatandaşlarımız da sorun yaşıyordu. MASKİ ekipleri canla başla çalışarak dere yatağını temizledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI

HASAN ACAR ORTAOKULU’NDAN BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ

MÜFTÜLÜKTEN POLİS HAFTASI KUTLAMASI

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ