AKHİSARLILAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA´YLA BULUŞTU

AKHİSARLILAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA´YLA BULUŞTU

Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya ile ?Aile İçi İletişim? Semineri´ne halkın ilgisi büyük oldu

Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya ile  ?Aile İçi İletişim? Semineri´ne halkın ilgisi büyük oldu.26 Eylül günü Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı konferans salonunda başlayan seminer günde 3 seanstan 2 gün boyunca söyleşi severlerle buluştu.27 Eylül günü Akhisar Bülent Ciğeroğlu´ndaki halka açık son gösterimi de gerçekletirildi ve toplamda 2200 öğrenci, 300 eğitmen ve yüzlerce vatandaş katılım gösterdi.Pogram Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı aynı zamanda Edibiyat öğretmeni Halil Boncuk sunuculuğunda gerçekleşti.Halil Boncuğun sunumu, Akhisar Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer´in Aaçılış konuşmasının ardından Alişan Kapaklıkaya söyleşisine geçildi.Söyleşi ?Mutlu Çocuk-Mutlu Aile, İyi Çocuklar Yetiştirmenin İlk Şartları, Başarı ve Beyin Lobları Arasındaki ilişkiler´ başlıkları altında gerçekleştirildi.Etkinlik öncesi ve sonrası Kapaklıkaya okuyucularına imza verip sohbet etti.

 Seminer giriş konuşmasını gerçekleştiren Halil Boncuk  sözlerine gelen protokol ve vatandaşları selamlayarak; ?Sayın Milli Eğitim Müdürüm, sayın Müftüm, değerli anneler ve babalar, kıymetli misafirler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´müzün tertip etmiş olduğu ?Aile İçi İletişim ve Olumlu Çocuklar Yetiştirme´ konferansımıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.Akşamınız hayır olsun efendim.Çorak topraklara bahar, köhnemiş gönüllere, hayat umudu olmak için yollara düşen eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya´yı sahneye davet etmeden sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Mermer´i davet ediyorum.?dedi ve sözü Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer´e bıraktı.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer; ?Çok değerli hocam, kıymetli misafirlerimiz mutlaka konuşmasında bahsedecektir. Bizim sayın hocamla yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Şunu demeyeceğim ?Ben çağırdım hocam geldi.´diye. Geçen hafta bana telefon etti.´Ayın 26 ? 27´sini sana ayırdım geliyorum. Seminer ile beni Akhisarlılar ile buluşturabilirsin.´ dedi. Kendisi insanın tanımak istediği üç beş kişi olur ya onlardan bir tanesi. Ben çok yakınen tanıdığımı belirterek söylemek istiyorum bunu.Hocama çok teşekkür ediyorum.? Diyerek konuşmasını gerçekleştirdi ve sahneye Alişan Kapaklıkaya´yı davet etti.

Alişan Kapaklıkaya; ?  Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Eğer izin verirseniz iki saatliğine size misafir olmaya geldim. Buraya hocam dedi diye diyorum gönüllü geldim.?dedi. Sohbet havasında geçen konferansda Aile İçi İletişim hakkında bilgi veren Kapaklıkaya, misafirlerine geldiklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 


Haber Kaynak : semih gürmen


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU