AKHİSARSPOR BURSASPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

AKHİSARSPOR BURSASPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Süper Lig ekiplerinden olan Akhisarspor hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçı için Yılmaz Atabarut Tesislerinde antrenman yaptı.

Süper Lig ekiplerinden olan Akhisarspor hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçı için Yılmaz Atabarut Tesislerinde antrenman yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan,milli maç arasından önce iyi bir seri yakaladıklarını belirterek; ?Deplasmanda ilk defa kazanmıştık. Bu da  tabi bize önemli moral oldu.Eksikliklerimiz var, iyileşen oyuncularımız var; Caner, Serginho. Onlar da takıma adapte olmaya çalışıyor.?dedi.
?Hazırlıklarını En Ciddi Şekilde Sürdürüyoruz?
Bursaspor´u değerlendiren Arslan; ?Baktığımızda onların da sakat ve cezalı oyuncuları var ama oyun olarak baktığımızda pozitif oynayan ve üretmeye çalışan iyi bir takım ve hem taraftarı olsun hem camia olsun büyük bir takımla oynayacağız. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Biz de bunun hazırlıklarını en ciddi şekilde sürdürüyoruz. Eksiklerimize rağmen kazanmak istiyoruz. Takım bütünlüğünü yakaladığımızı düşünüyorum.Planlarımızı yaptık, iyi ve neşeli hazırlandığımızı düşünüyorum.?
?Değerli Bir Oyuncu Ama Transfer Arayışımız Yok?
Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Arslan,Akhisarspor ile adı anılan Ahmet Çalık´la ilgilenmediklerini ifade ederek; ?Çok değerli bir oyuncu ama bizim görüşmemiz olmadı. Şu an için transfer arayışımız yok. Transfer birinci önceliğimiz değil. Dar bir kadromuz var ama tamamen kadromuza odaklandık. Elimizdeki oyuncu kadrosu ile en iyi puanlarını yakalamaya çalışacağız.?
Dany ve Mustafa´dan sonra Bilal´in de sakatlandığına değinen Arslan, Bursaspor maçında Bilal´in kadroda olmayacağını açıkladı.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ