AKHİSARSPOR ERZURUMSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

AKHİSARSPOR ERZURUMSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Akhisarspor 11. haftada 3 Kasım Cumartesi günü saat 16.00´de kendi evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u konuk edecek.

Akhisarspor 11. haftada 3 Kasım Cumartesi günü saat 16.00´de kendi evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Akhisarspor 3 Kasım Cumartesi günü saat 16.00´de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacağı karşılaşma için hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde sürdürdü. Akhisarspor´da sakatlıkları devam eden Serginho ve Dany idmana katılmadı.Sakatlıktan kurtulan Bilal Kısa ve Vrsajevic takımla çalışmalara başladı. Antrenmanda Akhisarspor düz koşu, 5´e 2 pas ve ardından grup halinde top sektirme çalışması yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarını değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Cihat Arslan; ?Kötü giden maçlardan sonra Göztepe maçı bizim için dönüm noktası  gibi oldu, zaten maçın öncesi de öyle görünüyordu takım ve bizim açımızdan da. İyi motive olduğumuzu düşünüyorum, iyi hazırlandık tabi ki yorgunluğumuz vardı ama maç sonrası da söyledim o birlikteliğimiz, bütünlüğümüz ve inancımız bize maçı kazandırdı. Daha farklı da kazanabilirdik ama alınan üç puan çok değerli ve  önemliydi. İnşallah bir başlangıç olur, tekrar başlayabilmek için güzel bir moral oldu. Ama tabi sadece o moral ve başlangıç için özgüvendi. Bu Göztepe maçının galibiyetinden sonra Erzurumspor maçı çok çok önemli, belki de bütün oynayacağımız maçlardan çok daha önemli görüyorum ben. Çünkü bu işin devamı ve istikrarı en önemlisi,  Bu inancı ve birlikteliği devam ettirirsek inşallah  onu da kazanabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü takım son hafta göstermiş olduğu o bütünlükle beraber inanç seviyemiz biraz daha arttı. Özgüven tabi ki gelmiştir ama özgüvenin fazlası da bizim için sıkıntı ve onu iyi dengelememiz gerekiyor. İnşallah kazanan taraf oluruz. Hem UEFA oynadığımız için hem de ligde oynadığımız için tabi ki inişler ve çıkışlar oluyor. Tamamıyla antrenman planlamasında antrenman yapamıyoruz gerçi daha çok maç endeksli gittiğimiz için o biraz daha bir dahaki milli maç arasında daha çok tam manasıyla o parça da yerine oturur diye düşünüyorum. Çünkü o bölgelere de aslında çok önemli futbolcularımız var, Seleznov ve Manu gibi bire bir yeteneği   olan  fiziksel özelliği de olan oyuncular. Onlarda gereken performansa ulaşacaktır. Manu sonradan oyuna girdi,  defansif olarak  belki olmasa  ofansif olarak takıma çok şey kattı sadece skor olarak eksiğimiz oldu. Hepsi yavaş yavaş olacak fakat bunlar yavaş olurken de bizim hızlı üç puanı almamız gerekiyor. İnşallah onu başarırız. Mustafa Yumlu çok büyük fedakarlıkla oynuyor, yani Mustafa´nın  burnu kırık ve normal şartlarda ameliyat olursa 4 ile 5 hafta aramızda olamayacak ama  Mustafa´ya ayrı bir teşekkür etmek lazım. Dany, üzücü bir şekilde son maçta sakatlandı ama  fedakarlık sakat halde bile dışarıya çıkmadı oyunda kalmayı tercih etti. Ona da büyük saygı duyuyorum o yüzden. Seyircimizi çok coşkulu gördüm ben Göztepe maçına gelen  kardeşlerimize de maç sonrası teşekkür ettim, bu bizim ilçemiz hepimizin. Akhisarspor´da  en büyük değerimiz buna sahip çıkan taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bunun artarak devamını diliyorum? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ