Akhisarspor Gaziantepspor İçin Hazırlanıyor

Akhisarspor Gaziantepspor  İçin Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Egenin incisi Akhisar Belediyespor, 30. Hafta da da Manisa 19 Mayıs stadında Gaziantepspor´u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Egenin incisi Akhisar Belediyespor, 30. Hafta da da Manisa 19 Mayıs stadında Gaziantepspor´u  konuk edecek. Pazartesi oynanacak Gaziantep maçının hazırlıklarını Yılmaz Atabarut tesislerinde yapan Akhisarspor  koşu, ısınma hareketleri ve paslaşmaları Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde başladı. Gaziantepspor´u hazırlıkları öncesi  Kasımpaşa maçını değerlendiren Teknik direktör basın Mensuplarına yaptığı açıklamada  ?Pazartesi olmasına ragmen taraftarımızı maça bekliyotuz? diyen Buruk sözlerine şöyle devam etti. ?Önemli bir haftayı geride bıraktık. Kasımpaşa maçı bizim özellikle ligdeki sıralamadaki yerimizi belirleme anlamında, yeni hedefler çizme anlamında bizim için çok önemliydi. Alt taraftan tamamen uzaklaştık. Üst taraftaki ilk 7 içersindeki olan grubu yakalamaya çalışacağız bundan sonra. Bu anlamda bu gaalibiyet bizim için çok önemliydi. Tabi iyi oyun bir çok fazla pozisyona girdik.

ÇOK FAZLA POZİSYON RAKİBİMİZE VERMEDİK

Aslında maçın gol olarak daha fazla skor da yakalayabilirdi. Çok fazla pozisyon rakibimize vermedik. Çok net penaltılarımız vardı. Bunların da altını çizmem gerekiyor, hakemin çok yakın olduğu olayın çok içinde olduğu iki tane yüzde yüzdü  bir taneside Mustafa Yumlu´nun ceza sahası içinde düşürülmesi ile 3´e yakın penaltımız vardı. Bunların verilmemesine rağmen böyle maçları kazanmak tabiki hem takım olgusu ve takımın kendine güveni saha içi ferformansı anlamında bizi çok sevindiriyor. Son 4 maça periyota baktığımızda sadece Fenerbahçe´de kaybettik deplasmanda.tabi orada da büyük hakem hakası vardı, bunu çıkardığımızda olumlu bir tablo var önümüzde.

OYUNCULARIMIZA BİR HEDEF GÖSTERDİK

 Bundan sonra 5 tane maçımız var önümüzde bu 5 maça çok iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz aynı şekilde. Gaziantep maçıyla başlayacak, oyuncularımıza bir hedef gösterdik. Bundan sonraki daha üst sıralara tırmnma maçı olacak bizim için. İnşallah Gaziantepspor maçı ile de tabi ki özellikle deplesmanda iyi oynayan ve kazanan bir Gaziantepspor var.  Bizde son haftalardaki çizgimizi aynı şekilde sahaya koyup, iyii bir takıma karşı oynayacağız bunu biliyoruz ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi sahamızda oynuyoruz, buda tabiki taraftarımızla Pazartesi  olmasına rağmen maça bekliyoruz. İnşallah güzel bir maç olur bizim için? dedi.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM