SPOR

SPOR Haberleri

AKHİSARSPOR GİRESUN´DA

AKHİSARSPOR GİRESUN´DA

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un 7. Haftada Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi, yardımcı hakemleri, saati ve stadyumu belli oldu.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un 7. Haftada Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi, yardımcı hakemleri, saati ve stadyumu belli oldu. Mücadele saat 14.00´te Giresun Atatürk Stadyumu´nda oynanacak ve karşılaşmanın hakemi Özgür Türkalp; 1. Yardımcı Hakem  Önder Yılmaz, 2. Yardımcı Hakem Furkan Ürün, Dördüncü Hakem olaraksa Serhad Ürkmez görev yapacak. 90 dakikada gözlemci Ziya Çetin olacakken temsilciler; İbrahim Sarıtaş,Ercüment Özinan ve Nazif Çıldır olarak yer alacak.

 Akhisarspor´un muhtemel ilk onbiri;

Kalede Gökan, defans dörtlüsünde Musa, A.Babacan, E.Cocalic, A.Vrsajevic, orta yuvarlakta, R. Rotman, Aykut, M. Reis, Burhan, E. Çelenk ve ilerde S.Çikalleshi´nin oynaması bekleniyor.

AKHİSARSPOR SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

TFF 1. Lig karşılaşmalarında 3 maçtır mağlubiyet görmeyen Akhisarspor, galibiyet serisini bozmadan devam etmek istiyor. Ligin 4. Haftası deplasmanda konuk olduğu Menemenspor´u 1-0 malup ederek başlattığı galibiyet serisi, 5. haftada Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu´nda oynanan Hatayspor´a karşı 3-1, 6. haftada Karagümrük karşısında 3-2 kazanan taraf olarak devam etmişti. Yeşil-siyahlı ekip 7. hafta Giresunspor mücadelesinde de 3 puanı alarak lige verilecek 1 haftalık araya ulaştığı zirvede girmek istiyor.

RÜSTEM SAVAŞ


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ