Akhisarspor, İzmir´de Üst Üste 4. Mağlubiyetini Aldı

Akhisarspor, İzmir´de Üst Üste 4. Mağlubiyetini Aldı

Akhisarspor ligin 14. haftasında Altınordu ile karşılaştı.

Akhisarspor ligin 14. haftasında Altınordu ile karşılaştı.

Akhisarspor ligin 14. haftasında Altınordu ile karşılaştı. Deplasmanda rakibine 3-2 mağlup olan Akhisarspor, ertelenen maçıyla birlikte 13 maçta 13 puanda kaldı. İzmir Doğanlar Stadyumu´nda gerçekleşen maçta Akhisarspor ilk yarıya oyun olarak kötü bir şekilde başladı. Henüz  6. Dakikada kalesinde golü golen Akhisarspor, bu golün  yarattığı şokla 9 dakika sonra maç saati 15. Dakikayı gösterirken bir gol daha yedi.  Fark iki olduktan sonra oyunda etkisini yavaş yavaş arttıran Akhisarspor, Çekdar Orhan´ın önderliğinde 20. Dakikadan ilk yarının bitimine kadar oyunu yönlendiren ekip oldu. İyi oyunun etkisini 25. Dakikada Çekdar Orhan´ın çektiği şutun rakibe çarparak gole girmesiyle gören Akhisarspor, ilk yarıda beraberliği yakalayamadı.
Maçı çevirmek için başlanan yarıda hakem kararları etkili oldu
Maçın 2-1´e gelmesiyle birlikte üstünlüğünü devam ettiren Akhisarspor´da ceza sahası içinde Vrsajevic yerde kaldı. Akhisarspor´da tüm oyuncular hakeme dönerken gelmesi beklenen penaltı kararı için düdük sesi gelmedi. Tam aksine 2. Yarının başında Kadir Keleş´in Ahmet İlhan Özek´e müdahalesinde hakem beyaz noktayı gösterdi ve yine Ahmet İlhan Özek´İn kullandığı penaltı vuruşuyla skor 3-1´e geldi. Skor 3-1´ken ceza sahası içinde yerde kalan Irfan Hadzıc´e sert müdahale yapıldı. Bu pozisyonda da penaltı vermeyen hakem Akhisarsporlu oyuncularla tartışma yaşadı. Maçta tam 3 kez penaltı bekleyen Akhisarspor, bu pozisyonların hiç birinden cevap alamadı.
Akhisarspor´da ?Striker? eksiği göze batıyor
Gerek Süper Lig´de gerekse tarihinde sürekli kaliteli santrafor oyuncularıyla oynayan Akhisarspor kimliğini unuttu. Zamanında Theofanis Gekas, Ricardo Vaz Te, Oumarr Niasse, Hugo Rodallega ve daha niceleri gibi kaliteli bitiricilerle gole yaklaşan Akhisarspor, bu pozisyonları gole çevirebilecek kaliteli ayaklara sahipti. Günümüzde ise top kaleye taşınmasına rağmen bir türlü filelerle buluşturulamıyor. Ocak ayında açılacak olan transfer sezonu için transfer yasağının hala devam etmesi de taraftarı endişelendiriyor.
Akhisarspor son 5 maçta sadece 1 puan toplayabildi
Akhisarspor galibiyeti unuttu. Son 5 maçta sadece 1 puan toplayabilen Akhisarspor dibe doğru gidiyor. Ayrıca bu 5 maçta rakip fileleri sadece 4 kere havalandıran Akhisarspor, tam tamına 14 gol yedi.
Kötü gidişatın bedelini Kavçak ödedi
Akhisarspor´un son zamanlarda galibiyetten uzak kalmasının bedelini teknik direktör Cem Kavçak ödedi. Geçtiğimiz günlerde istifa eden Cem Kavçak´ın vedasıyla birlikte yine bir şey değişmedi. Takımdaki mücadele eksiği ve ruhsuzluk bu hafta da sahaya yansıdı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP