AKHİSARSPOR KARAR ARİFESİNDE

AKHİSARSPOR KARAR ARİFESİNDE

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, yeni kararlar almak amacıyla bugün, yarın bir toplantı yapacak. Geçtiğimiz günlerde Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Akhisarspor Yönetim Kurulu ve Teknik Ekibin yakında bir aray

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, yeni kararlar almak amacıyla bugün, yarın bir toplantı yapacak. Geçtiğimiz günlerde Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Akhisarspor Yönetim Kurulu ve Teknik Ekibin yakında bir araya gelerek yeni kararlar alınacağı mesajını verdi.

ANTRENMANLAR BAŞLIYOR MU
Geçtiğimiz günlerde Süper Lig´de yer alan birkaç takımın antrenmanlara başlama kararı alması ile gözler TFF 1. Lig takımlarına çevrildi. Yılmaz Vural´ın verdiği kısa mesaj ile akıllara ?Antrenmanlara başlanacak mı?? sorusu gelirken tüm gözler ilerleyen günlerde yapılması planlanan toplantıya çevrildi. Spor Bakanlığı tarafından ikinci bir karara kadar tüm spor müsabakaları durdurulacaktır açıklaması gelmesinin ardından Akhisarspor önce antrenmanlara devam edeceğini açıklamış kısa bir süre sonrada antrenmanların evde bireysel devam etmesi kararı alınmıştı. Takımın formdan düşeceği endişesi hayli hâkimken yapılacak toplantıda ekibin antrenmanlara devam edeceği kararı çıkması taraftarı pek şaşırtmayacak. Bir diğer ihtimal ise takımın tekrar evde bireysel çalışmalarına devam etmesi. Deneyimli ekibiyle bu süreci iyi değerlendiren Vural antrenörler ile karara varıp tekrar oyuncular ile sosyal medya üzerinden antrenmanlara devam edebilir.

VURAL KENDİNDEN EMİN

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Koronairüs(Covıd-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla verilen arada Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesisi´nde kalmış ve bu süreyi yeni planlamalar, yeni hazırlıklar yaparak değerlendirmişti. Takımın Süper Lig´e yeniden çıkacağı konusunda kendinden son derece emin Deneyimli Teknik Adam karşılaşmalara yeniden başlangıç verildiğinde bu hedefe ulaşabilmek için elinden gelen gayreti hatta daha fazlasını göstermeye çalışacağını her fırsatta dile getirdi. Bu süre zarfında ligdeki tüm takımları analiz etme fırsatı elde eden Teknik Adam takım içi antrenmanda da yeni düzenlemeler içerisine girebilir.

YABANCI OYUNCULAR ÜLKEYİ TERK ETMEDİ

Covıd-19 salgınının ülkemizde de kendini göstermesiyle hayat durağanlaşmışken Akhisarspor tarafından alınan karar ile yabancı oyuncuların ülkelerine dönmemeleri konusunda istekte bulunmuşlardı. Çekdar bu karara uyup hatta tesisten dahi ayrılmayıp zamanının büyük kısmını Yılmaz Vural ile geçirirken takımdaki diğer yabancı oyuncularda ülke sınırları içerisinde kaldı. Bu sayede alınacak ikinci bir kararla tüm takım antrenmanlara hemen başlayabilecek.

 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP