AKHİSARSPOR BAŞKAN ADAYI KAPLAN OYUNCULARLA BULUŞTU

AKHİSARSPOR BAŞKAN ADAYI KAPLAN OYUNCULARLA BULUŞTU

“BU SAATTEN SONRA OYUNCULARIMIZIN NEYE İHTİYACI VARSA KARŞILAYACAĞIZ”

Akhisarspor’a adaylığını defalarca duyuran ünlü iş insanı Mikail Kaplan, Akhisarsporlu futbolcularla buluştu. Antrenmanı ziyaret eden Kaplan, kayyım heyetinden Halil İbrahim Doğan, takımı çalıştıran hocalardan Bayram Ali Kaya, Naci Ay, Ethem Çimen ve futbolcularla bir araya geldi. Kaplan futbolcularla görüşme öncesi basına demeç verdi. Yönetimi de bu süreçte Kaplanı yalnız bırakmadı. Ülkenin ve Dünya’nın birçok bölgesinden gelen yönetimdeki kişiler Mikail Kaplan ile birlikte tüm gün ziyaretlerde bulundu. İşte o yönetim: Ahmet Memiş, YABA inşaat sahibi Yüksel Şişman, BAENKA geri dönüşüm sahibi Baran Büyüktaş, Eren Auto sahibi Melik Ramisoğlu, Halil Kazak, Özgür Salar, Selami Ulutaş, Aslanlar Yapı Denetim Sahibi Mansur Aslan  ve tanınmış futbol adamlarından Ömer Özen.
“BU SAATTEN SONRA OYUNCULARIMIZIN NEYE İHTİYACI VARSA KARŞILAYACAĞIZ”
Akhisarspor başkan adayı Mikail Kaplan, kayyım heyetine elini taşın altına koydukları için teşekkür ederken bu zorlu süreçte yanlarında olacaklarını söyledi. Kaplan: “Akhisarspor’da kayyım heyetinin zor zamandan geçtiğini gördük. Bu durum beni çok üzdü. Bundan böyle Akhisarspor’a ne gerekiyorsa yapmak için arayacakları telefon belli. Forma ise forma, şortsa şort, yemekse yemek ve suysa su. Kulübün neye ihtiyacı varsa karşılamak benim görevimdir. Kayyım heyetinden başkanımız burada. Başkanım neye ihtiyacı varsa bize söylesin en kısa sürede her ihtiyacın giderileceğini temin ediyorum.” Dedi.
“FUTBOLCU KARDEŞLERİME MÜJDEYİ VERİYORUM”
Akhisarsporla yakından ilgilenen ve süreci başından beri takip eden futbol adamı Ömer Özen: “Futbolculuğun ne zor bir meslek olduğunu çok iyi bilirim. Onlara şunun garantisini veriyorum. Geldiğimiz gün her birisinin borçları kapatılacak. Öyle asgari ücrete top oynamak da yok artık. Geldiğimiz gün hem borçlar kapanacak hem de mevcut sözleşmeler yenilenecek. Akhisarspor’un futbolcusu hem maaşını hem de maçları kazanacak.”
“İSMAİL HOCAOĞLU BENİ ARAYIP ARA BULMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ”
Eski başkan adaylarından Hocaoğlu ile de görüştüğünü söyleyen Ömer Özen:” İsmail Hocaoğlu diye birisi var siz daha iyi tanıyorsunuz. Bu arkadaş beni arayıp Özbeyler’den taraf olmadığını ve ara bulmaya gönüllü olduğunu söyledi. Ben de ona ‘şehirde size iyi bakılmıyor, pozitif bir insan değilsiniz’ dedim.  Size ne derlerse desinler. Görüşme yaptığımızı yalanlayıp duruyorlar. İsterlerse Evren Özbey’in bana attığı mesajları kamuoyu ile paylaşabilirim.” Şeklinde sözlerini dile getirdi.
“AKHİSARSPOR’UN ÇOK BORCU YOK”
Kayyım heyeti başkanı Halil İbrahim Doğan:” Akhisarspor’umuzun çok borcu olduğu söylenip duruyor. Akhisarspor’un çok borcu yok. Burada atıl kalan tesisin bile değeri 100 milyondan fazla. Taraftarımız borçtan korkmasın.” Dedi.
KAPLAN VE YÖNETİMİ ŞEHİRDE ZİYARETLERDE DE BULUNDU
Mikail Kaplan ve yönetimi şehirde bir çok kişiyi de ziyaret etti. Akhisarspor’un eski başkanlarından Fatih Karabulut’u ziyaret eden Kaplan, kulüp dinamikleri hakkında bilgiler aldı.
Kaplan ve yönetimi evinde tedavi gören Akhisarspor’un eski futbolcularından Cavit Özlen’i de ziyaret etti. Ayrıca gittiği ziyaretlerde plaket, forma ve atkı dağıtımı da gerçekleşti.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI