“AKHİSARSPOR PLAY-OUT OYNAYACAK.”

“AKHİSARSPOR PLAY-OUT OYNAYACAK.”

Akhisar’ın ilk yerel spor programı olan 90+’da 2020-2021 sezonu son mücadelesi Akhisarspor, Ümraniyespor maçı konuşuldu.

Karşılaşmanın hemen ardından gerçekleştirilen yayında, 20 yıllık futbol kariyerinde 13 sezon Akhisarspor forması giyen Emin Kökçü ve program sunucusu İlbey Özalp, önemli noktalara değinip önemli açıklamalar yaptı.

"Akhisarspor Play-Out oynayacak mı?"

Türkiye’de ilk defa bu programda seslendirilen “Play-Out” fikstürü netlik kazanmaya devam ediyor. 3 haftadır Akhisarspor’un bir umudu daha olduğunu söyleyen Kökçü,“Akhisarspor savaşmayı bırakmamalı. Çok güzel haberler alıyoruz Türkiye Futbol Federasyonundan. İnşallah gerçekleşirse Akhisarspor’umuz kalan haftalarda ligde kalma yarışına devam edecek.”

"Akhisarspor'u bir alt ligde daha zorlu koşullar bekliyor."

Program sunucusu İlbey Özalp,” Akhisarspor için play-out son şans. Eğer bu tren de kaçarsa Akhisarspor’u bir alt ligde daha zorlu koşullar bekliyor. Bir alt ligde yabancı oyuncu oynatılmaması ve yerli oyuncuları elde tutmanın da zorluğu Akhisarspor’u kötü günlere itebilir.” dedi.

"Ali Kuloğlu gibi kıymetli bir yönetici olsaydı bu durumda olmazdık."

Akhisarspor’un mevcut durumunda kaçınılmaz yönetim hatası olduğunu dile getiren Emin Kökçü, “Akhisarspor bu duruma geldiyse bu sorumluluk takımda görevli olan herkeste. Fakat yönetimin üst üste yaptıkları hatalar da görmezden gelinemeyecek kadar büyük. Önce hoca tercihlerinde yapılan hatalar sonra da oyuncu idaresinde sınıfta kalan yönetim hatalar pastanın büyüğünü kendine almış oldu. Bir önceki yönetimde çok kıymetli bir yöneticimiz ile yola devam edilseydi sürecin bu şekilde sonlanmayacağını düşünüyorum. Umarım play-out oynanır ve biz bu ligde kalırız. Hatalarından ders çıkarmış bir Akhisarspor, hak ettiği yere daha güçlü dönecektir.” dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK