AKHİSARSPOR´DA TATİL UZADI

AKHİSARSPOR´DA TATİL UZADI

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs(Covıd-19) salgını sebebiyle lige verilen arada yönetim kurulunun alacağı ikinci bir karara kadar antrenmana çıkmayacak.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs(Covıd-19) salgını sebebiyle lige verilen arada yönetim kurulunun alacağı ikinci bir karara kadar antrenmana çıkmayacak. Geçtiğimiz günlerde Altıeylül Gazetemize özel röportaj veren Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural, bu arayı değerlendirme niyetinde olduklarını, karşılaşmalar yeniden başladığında elde ettikleri galibiyet serisine devam etmek istediklerini belirtmesinin ardından Salı günü ilk antrenmana çıkmayı planladıklarını duyurmuştu. 24 Mart öğle saatlerinde yapılan ikinci bir açıklama ile ilk antrenmana ikinci bir karara kadar çıkılmayacağı belirtildi. Takımda herhangi bir sağlık sorununun olmadığını, yoğun tempodan çıktıklarını ve yeniden yoğun tempoya gireceklerini bu yüzden tatil süresinin uzatıldığı yönünde açıklama yapan Akhisarspor Basın Sorumlusu İsmail Aladağ ?Takımda sakat, sağlık sorunu bulunan herhangi bir oyuncu, personel ve teknik ekip çalışanı yok. Takım Akhisarspor Yönetim kurulunun ikinci bir kararına kadar antrenmana çıkmayacak. Taraftarlarımızdan, Akhisar halkından, tüm Türkiye´den ricamız ?EVDE KAL´sınlar.? ifadelerini kullandı.

ALTAY HAZIRLIKLARINA DEVAM

Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut, Covid-19(Koronavirüs) salgını sebebiyle lige verilen arayı Altay karşılaşması hazırlıklarına Yılmaz Vural ile bireysel çalışma şeklinde devam ederek değerlendireceklerini belirtti. Ekibin ikinci yönetim kurulu kararına değin antrenmana çıkmayacağı Teknik Adam Yılmaz Vural ile bireysel diyalog halinde olacakları bildirildi. Son beş maçta art arda galibiyet alan ve beraberlik yaşayıp yenilgi görmeyen yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Vural, eksik ve sakatlığın olmadığını bu süreci en iyi şekilde atlatıp takımda herhangi bir kondisyon eksikliği yada kuvvet eksilmesi gibi duruma yer vermeden giderme niyetinde olduklarını ifade etti.

ATABARUT TESİSİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Akhisarspor´da dezenfekte çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Yılmaz Atabarut Tesisi´nde her gün düzenli olarak dezenfe çalışmalarının yapıldığı da edinilen diğer bilgiler arasında. Ayrıca Teknik Adam Yılmaz Vural, ?EVDE KAL´ Türkiye, bu salgını hep beraber Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda en az hasarla atlatalım.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK