AKHİSARSPOR´DA YENİ BAŞKAN EVREN ÖZBEY

AKHİSARSPOR´DA YENİ BAŞKAN EVREN ÖZBEY

YÖNETİM KURULU TARAFINDAN BAŞKANLIĞA ATANDI

TFF 1. Lig temsilcilerinden Akhisarspor´da geçtiğimiz hafta Kulüp Başkanlığından istifa eden Fatih Karabulut´un yerine İş İnsanı Evren Özbey getirildi.
Maddi sıkıntıları aşmakta güçlük çeken yeşil siyahlı kulüpte, art arda gelen istifaların ardından bu gün yapılan açıklamaya göre Özbey Football & Law ile ÖZBEY Hukuk & Danışmanlık sahiplerinden Evren Özbey´in Akhisarspor Kulübü´nün yeni başkanı olduğu belirtildi. Kongreye gitme kararı alan Akhisarspor´da başkan değişikliği bekleniyordu fakat geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanının istifası üzerine Yönetim Kurulu tarafından kongre tarihine kadar imza yetkisi de verilerek Evren Özbey resmen Kulüp Başkanlığına atandı. İş adamı Özbey aynı zamanda kulüp bünyesinde forma giyen Çekdar Orhan ve Elmar Bjarnason´un menajerliğini yapan ajansın sahiplerinden. Kulübün yeni başkanı Akhisarspor resmi sosyal medya hesabı üzerinden ?Yönetim kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda yapılacak olan kongreye kadar Evren Özbey´e imza yetkisi verilmiştir. Camiamız için hayırlı uğurlu olsun.? ifadelerinin yer aldığı paylaşım ile taraftar grubuna ve tüm Akhisar´a duyuruldu.
Gelişme kamuoyunda büyük yankı yaratırken ÖZBEY Hukuk & Danışmanlık sahiplerinden Bıçar Özbey(Evren Özbey´in kardeşi) konu üzerine sosyal medya hesabı üzerinden ?Abim Evren Özbey Akhisarspor Kulübü başkanı olmuştur. Allah hayırlı uğurlu etsin.? açıklamasında bulunup görsel ile destekledi. Futbol camiasından da Evren Özbey´e hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı paylaşımlar gerçekleştirildi.
Türk hekim, eski hakem aynı zamanda futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Evren Özbey´in Akisarspor Kulüp Başkanlığına geçirilmesi üzerine sosyal medya hesabından ?Hayırlı uğurlu olsun, Evren kardeşim . Bu sene Akhisarsporluyuz .? ve ?Akhisarspor´da yeni dönem. Yeni başkan Evren Özbey ve yönetimine yeni görevlerinde, bu zorlu maratonda yürekten başarılar dilerim. Haydi Akhisarspor? paylaşımlarını gerçekleştirdi.
Televizyon spikeri ve sunucu Ertem Şener ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda ?Akhisarspor´a hayırlı uğurlu olsun. Hiç şüphem yok, başkan Evren Özbey ve güçlü yönetimi Akhisar şehrine yine, yeniden özlenen şampiyonluğu, kupaları getirecek yolu açacaktır. Haydi Akhisarspor? ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI