AKHİSARSPOR´DAN ANLAMLI MEYDAN OKUMA

AKHİSARSPOR´DAN ANLAMLI MEYDAN OKUMA

Hatay´da meydana gelen ve büyük zarara yol açan orman yangınının yaralarını sarmak ve Hatay´ın yeniden yeşertilmesi için spor kulüplerinin başlattığı ?Hatay için el ele!? kampanyasına Akhisar´dan da destek geldi.

Beşiktaş Spor Kulübü´nün sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı ?Hatay için el ele!? kampanyasına kulübün kuruluş yılını simgeleyen 1903 adet fidan bağışlaması ve akabinde Galatasaray´a meydan okuması ile büyüyen kampanyaya TFF 1. Lig ve TBL ekipleri de dâhil oldu. 1942 fidan bağışlayıp sıra sende diyerek Akhisarspor´u etiketleyen Menemenspor´a, yanıt gecikmedi. Yeşil Siyahlı ekipte Hatay´daki yaraların sarılması için 1970 fidan bağışlayacağını duyurdu ve sıra sende Balıkesirspor, diyerek meydan okumasını gerçekleştirdi. Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ?Menemenspor Kulübü´nün meydan okumasını görüyor ve biz de #Hatay için 1970 fidan bağışlıyoruz... Sıra sende @balikesirspor_? ifadeleri yer aldı.

AKHİSAR BASKET´TE DESTEK VERDİ

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Akhisar Belediyesi Basketbol takımı da, hain terör örgütü PKK´nın Hatay´da sebep olduğu orman yangının yaralarını sarmak için başlatılan kampanyaya destek verdi. ?Hatay için el ele!? kampanyasına 2019 fidan bağışladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran kulüp, sende var mısın diyerek Denizli Basket´i de kampanyaya davet etti. Yeşil Devlerin Twitter resmi sitesinden yapılan paylaşımda ?Hatay´da meydana gelen yangında zarar görmüş ormanlarımız için Akhisar Belediye Basketbol Spor Kulübü olarak 2019 fidan bağışlıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sen de var mısın @denizli_basket? ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ