AKHİSARSPOR´U ÜZEN PENALTILAR

AKHİSARSPOR´U ÜZEN PENALTILAR

TFF 1. Lig 9. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Beypiliç Boluspor´u konuk etti. 8 Kasım Pazar günü saat 16.00´da başlayan mücadele de filelerin 4 kez sallanmasına rağmen mücadele 2-2 sonuçlandı ve karşılaşmada kazanan çıkmadı.

TFF 1. Lig 9. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Beypiliç Boluspor´u konuk etti. 8 Kasım Pazar günü saat 16.00´da başlayan mücadele de filelerin 4 kez sallanmasına rağmen mücadele 2-2 sonuçlandı ve karşılaşmada kazanan çıkmadı. İki takımda hanesine 1 puan yazdırırken, Ziraat Türkiye Kupası´nda olduğu gibi Akhisarspor´u yeniden üzen penaltılar oldu. Dakikalar henüz 28´i gösterirken Çekdar Orhan´ın asistiyle Taha Yalçıner´in attığı gol yeşil-siyahlıları öne geçirdi. Deplasman takım Bolu´nun cevabı mücadeledenin 32. dakikasında penaltıdan gerçekleşti. Skoru dengeleyen golü Boluspor adına Bekir Yılmaz attı. Akigolar beraberliği bozmak için bastırmaya devam etti ve skorun eşitlenmesinden 3 dakika sonra Irfan Hadzic ön plana çıktı ve meşin yuvarlağı rakip ağlarla buluşturdu. Böylelikle ilk yarıya ev sahibi Akhisarspor 2-1 üstün girdi.

İzleyicilerine büyük haz veren mücadelenin ikinci yarısı hızlı başladı. Akhisarspor henüz ikinci yarının ilk dakikalarında penaltı vuruşu kazandı ve rakibine 3-1´lik üstünlük sağlayabilmek adına topun gerisine Irfan Hadzic geçti. Ziraat Türkiye kupası´nda penaltılara uzayan mücadeledeki gibi tekrar vuruşu değerlendiremeyen Hadzic, takımının 3-1´lik öne geçme şansını yok etti. Dakikalar 83´ü gösterdiğinde bu sefer penaltı kazanan takım Boluspor´du. Bekir Yılmaz vuruşu gerçekleştirmek için meşin yuvarlağın arkasına geçti ve vuruşu gole çevirerek takımına beraberlik kazandıran ikinci golü kaydetti. Böylelikle skorda belirlendi ve Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda oynanan mücadele Akhisarspor 2, Beypiliç Boluspor 2 sonuçlandı. Son dakikalara doğru karşılaşma sertleşirken sarı ve kırmızı kartlar havada uçuştu. Dakika 82´de Doğukan Nelik, dakika 84´te Musa Nizam sarı kart gördü ve 88. dakikada ise Theodor Elmar Bjarnaso kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Akhisarspor iki hafta üst üste pealtıların mağduru oldu.

?ELİF, AYDA GEÇMİŞ OLSUN İZMİR?

Mücadelenin en ilgi çeken kısmı Taha Yalçıner´in 28. dakikada rakibini öne geçiren golu kaydetmesinin ardından ?Elif, Ayda geçmiş olsun İzmir? yazılı 35 numaralı formayı göstermesiydi. Akhisarspor mücadelede bulduğu ilk golu İzmir´e ve İzmir depremindeki depremzedelere armağan etti.

İLK 11´LER

Akhisarspor mücadeleye; M. Lukac, A. Vrsajevic, A. Babacan, D. Nelik, Musa Nizam, R. Rotman, T. Yalçıner, Ç. Orhan, T. Bjarnason, A. Güneren ve I. Hadzic ilk 11´iyle başladı.

Boluspor deplasman maçına; O. Mosquera, K. Alıcı, Aykut, B. Bekaroğlu, M. Bayır, B. Asan, Bekir, M. Okutan, M. M. Da Silva, A. Abullayev, H. Gür ilk 11´iyle çıktı.

MAÇ ÜZERİNE

Yer: Spor Toto Akhisar Stadyumu

Saat : 8 Kadım 2020 Pazar günü 16.00

Hakemler : Has Hakem Yiğit Arslan

  1. Yardımcı Hakem Baran Erarslan
  2. Yardımcı Hakem Hüseyin Aylak

Dördüncü Hakem Ayberk Demirbaş

Skor : Akhisarspor 2 ? 2 Beypiliç Boluspor


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI