AKİGOLARDAN BARIŞ PINARI HAREKÂTINA DESTEK

AKİGOLARDAN BARIŞ PINARI HAREKÂTINA DESTEK

Akhisarspor taraftar grubu Eskişehir mücadelesi öncesi Barış Pınarı Harekatı´na destek kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimiz adına yürüyüş tertip etti.

Akhisarspor taraftar grubu Eskişehir mücadelesi öncesi Barış Pınarı Harekatı´na destek kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimiz adına yürüyüş tertip etti.

Tahir Ün caddesi Hükümet Konağı önünde saat 17.00´de başlayan yürüyüş polis kontrolünde ve bando takımı eşliğinde aziz şehitlerimiz ruhuna, kahraman gazilerimizin acil şifalar bulmasına ve Barış Pınarı Harekat´ına tam destek verdiklerini göstermek, halkta bu yönde ilgi uyandırmak üzere 8. Hafta karşılaşması  Eskişehirspor-Akhisarspor mücadelesinin gerçekleşeceği Süper Toto Akhisar Stadyumu´na dek yürüyüş gerçekleştirildi. "Şehitler ölmez vatan bölünmez.", "Her Türk asker doğar." Slogonlarını söyleyerek Fransa´da milli takımımızın gol sevinci olan asker selamına gönderme yapmayıda ihmal etmediler. Yürüyüş sırasında ve Stadyum önünde asker selamı verip Türkiye Cumhuriyeti´nin yer aldığı her yerde tam destek arkalarında olduklarını gösterdiler. Akhisarspor taraftar grubu Eskişehir mücadelesi öncesi Barış Pınarı Harekatı´na destek kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimiz adına tertiplediği yürüyüş Tahir Ün Caddesinde Hükümet Konağı önünde başlayıp Hergelen meydanı, Tütün oteli, Pazar pazarı, Umut parkının yolu  üzerinden stadyuma vardılar. Güzergah boyunca ve stadyumda da asker selamı veren Akhigolar gurubunun yürüyüşüne Akhisarspor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, yönetim kurulu Üyesi Zekeriya Güneş (Kasap Zeki) ve Akhisarspor taraftarları katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP