ALİYA İZZETBEGOVİÇ MTAL İYİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ALKIŞI HAK EDİYOR

ALİYA İZZETBEGOVİÇ MTAL İYİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ALKIŞI HAK EDİYOR

Aliya İzzetbegoviç MTAL İyilik Kulübü Öğrencileri sosyal etkinliklerine devam ediyor.

Aliya İzzetbegoviç MTAL İyilik Kulübü Öğrencileri sosyal etkinliklerine devam ediyor. Her hafta bir etkinlik gerçekleştiren iyilik kulübü öğrencilerinin bu haftaki etkinliği iftar sofrasında engelli ve yaşlıların servisine yardım etmek oldu. Akhisar Sarıahmet Paşa Aşevinde ve eski belediye önünde sokak iftarı sofrasında yaşlı ve engellilerin servislerini yapan öğrenciler, vatandaşlardan takdir topladı.

On dört öğrenci ve sorumlu öğretmenin katıldığı etkinlikte öğrencilerin yaptıkları işten huzur duydukları, yüzlerindeki tebessümden okunuyordu. Öğrencilerin yaşlı ve engellilere yardım ettiğini gören vatandaşlar, övgü dolu sözlerle öğrencilere teşekkür ettiler.

İftar saatinden yarım saat önce başlayıp, yaklaşık bir saat süren etkinlik sonrasında hep birlikte bir sonraki etkinlikte buluşmayı planlayan iyilik kulübü Akhisarlılara da mesaj verdi.

Biz her zaman her yerde olmak isteriz. Ancak bizim olamadığımız yerlerde siz olur musunuz. Herkes birilerine iyilik yaparsa huzurumuz artar, mutlu oluruz. Kavgalar olmaz, kırgınlıklar olmaz. Bizim bir sloganımız var ?iyilik denizinde yüzmek istiyorsanız. Bir iyilik yapın denize atın.?

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ