ALTAY HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

ALTAY HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

TFF 1. Lig 29. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Altay´a konuk olacak.

TFF 1. Lig 29. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Altay´a konuk olacak. 20 Mart Cuma günü saat 19.00´da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu´nda gerçekleşecek karşılaşmaya Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesisi´nde çıktığı antrenmanlarla hazırlanıyor. Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural´ın ekibi ligteki kötü gidişatı yıkıp art arda aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk adaylarından birisi haline geldi. Erzurumspor karşısında alınan beraberlik ile uzun süredir yenilgi almayan Akigolar, Altay karşısısında da galip gelerek Süper Lig´e Play-Off´a kalmadan yükselme niyetinde. Takımdaki moral, motivasyonun yükselişi her geçen gün artarken taraftar ve takım arasındaki kırgınlıklarda yok oluyor. Geçtiğimiz gün basın açıklaması yapan Vural ?Taraftar ve takım arasında büyük bir kırgınlık yok. Herkes takımın büyümesi ve gelişmesini istiyor.Taraftarın duyarlı davranmasını istiyoruz. İnşallah bu sene Süper Lig´e taraftarımızın desteği ve takımımızın azmi ile yükseleceğiz.? dedi. Taraftar ziyaretlerine de devam eden Vural taraftarın Kulübüne sahip çıkmasını istiyor. Akhisarspor´da Altay karşılaşması hazırlıklar devam ederken Yılmaz Atabarut Tesisi´nde U-19 takımıyla maça çıkan A takım mücadeleyi 2-0 kazandı. Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ve yönetim kurulu antrenmanı saha kenarından yakından takip etti.

 VURAL ALT YAPIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

 Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural alt yapıyla yakından ilgileniyor. Yaptığı basın açıklamalarında da alt yapının önemine sürekli değinen Vural, altyapının gelişmesi için elinden glen gayreti sarf ettiğini dile getirdi. Bu hususta Akhisarspor Kulübü´ne de yeni projeler sunan Vural Akhisarspor´un alt yapısında çok yetenekli oyuncuların olduğunu da belirtti.

 AKHİSARSPOR´DAN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

 Geçtiğimiz gün antrenmana çıkan Akhisarspor oyuncuları, Teknik Adam ve ekibi çıktığı antrenmanda U-19 takımıyla yaptığı antrenman sonrası Erhan Çelenk´e doğum günü süprizi yaptı. 1989 doğumlu deneyimli orta saha oyuncusu Erhan Çelenk 31 yaşına bastı. Antrenman sonrası takım arkadaşlarının yumurta ve un yağmuruna tuttuğu Çelenk, Tenik Adam Yılmaz Vural ile pastayı kesti. Bu sırada takımdaki moral yüksekliği kameralara yansırken takım anı fotoğrafı çektirmeyide ihmal etmedi.

 MEHMET ÜZ´DEN AKHİSARSPOR´A ZİYARET

Akhisar Denizbank Çiftçi Evi Şube Müdürü Mehmet Üz Akhisarspor´u antrenman sırasında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yeşil siyahlı takımın Yılmaz Atabarut Tesisi´nde çıktığı antrenman sırasında ziyaretini gerçekleştiren Mehmet Üz  takıma başarılar dileyerek idmanı saha kenarından Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut ve yönetim kuruluyla yakından takip etti. Ziyaret sırasında takımın her zaman yanında yer aldıklarını dile getiren Üz, ilerleyen haftalarda Akhisarspor´un galibiyetlerine yenilerini ekleyeceklerini inandığını ve seneye hak ettiği Süper Lig´e yeniden yükseleceğine şüphe etmediğini dile getirdi. Gerekleştirilen ziyaretin ardından Denizbank Çiftçi Evi Şube Müdürü Mehmet Üz ve Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut anı fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP