ALTIPARMAK; ?BURSASPOR´DAN DA ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ?

ALTIPARMAK; ?BURSASPOR´DAN DA ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ?

Akhisarspor´un deneyimli teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Bursaspor maçı öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor´un deneyimli teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Bursaspor maçı öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Takımdan memnuiyetini dile getirerek ilk haftanın istedikleri geçtiği ve eksikler konusunda konuşan Altıparmak, ?´Açıkçası her işin ilki zordur, biz de ne olursa olsun yeni bir takımız, geçtiğimiz maçta 6 yeni oyuncumuz yer aldı. Ligde görüldüğü gibi o yada bu favori diyemeyiz, öyle bir şey yok, bu ligde koşmazsan mücadele etmezsen puan alamıyorsun. Sürprizlerle başladı lig, kağıt üzerinde garanti gösterilen takımlar vardı. Bu takımların nerdeyse hepsi puan kaybetti. Bu iki üç haftalık süreç geçiş dönemleridir, takımın oturması birbirini tanıması için. Bu anlamda bu süreci puan vermeden 3 puanı alarak kapatmak çok önemli. Bizim içinde kendi sahamızda ilk maçımızdı, taraftarımızla ilk maçımızdı. Önceki açıklamalarımda da söyledim her yerde de söylüyorum, çok takımla çalıştım ama Akhisar taraftarı gibi görmedim, buradan her birine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Maçın 45-50-60-80. dakikalarında dahi gol olmamasına rağmen bizi inanılmaz desteklediler. Kendilerine buradan ekibim adına da teşekkür ediyorum. Onların bu güvenlerine layık olacağız zaten. Bu galibiyeti ben onlara armağan ediyorum. İnşallah galibiyetlerimizi de taraftar sayımızı da arttırarak devam ettireceğiz. İnşallah bu galibiyet serilerini biz onlara alıştıracağız, hep beraber şampiyonluğa ulaşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın gelsinler bizi 90 dakika desteklesinler, bizde bu destekle sahada gereken cevabı vereceğiz nasipse. Maçın içinde çok iyi yaptığımız işler de oldu yapamadığımız işler de oldu. Tabi bunların üzerinde çok çalışıyoruz. Dediğim gibi ilk maçın tek önemli noktası vardı kazanmaktı ve bizde kazandık.1. dakikadan 90. dakikaya kadar mücadele verdik. Biz yine daha fazla çalışacağız.´´ dedi.

Bursaspor´dan da üç puanla dönmek istiyoruz

Bursaspor karşılaşması üzerine sözlerine devam eden Altıparmak, ?´Bursaspor´da tecrübeli bir takım ilk maçta da kendilerini gösterdiler.10 kişi kalmalarına rağmen mücadeleye devam ettiler eşitliği de yakaladılar. Öne geçme fırsatı da yakalamışlardı. Takımın çoğu tecrübeli oyuncu Süper Lig´de forma giymiş oyunculara sahipler, genç futbolcuları milli takımda oynamış, iyi bir kadroya sahipler aslında. Âmâ yeni takım olmaları galiba biraz onları sıkıntıya sokuyor. Biz Akhisarspor olarak bu maçada gerektiği gibi hazırlanacağız ve üç puanla geri döneceğiz. Tecrübemizle ve mücadele gücümüzle inşallah  üç puanı alıp evimize döneceğiz´´. Dedi.

Takımda eksik yok

Bursaspor karşılaşması öncesinde antrenmanlara hızla devam eden yeşil-siyahlı ekipte eksik yok. Antrenmana koşu ısınma hareketleri, yuvarlakta top çevirme ve top çalma çalışmalarıyla başlayan Akigolar, ufak sakatlığından kaynaklı Elmar Bjamason takımdan ayrı çalıştı. Elmar Bjamason´un da durumunun maça çıkmasına engel olmadığı ve mücadelede yer alabileceği edinilen diğer bilgiler arasında.


Haber Kaynak : semih gürmen


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ