ANADOLU YILDIZLARI TURNUVASI SONA ERDİ

ANADOLU YILDIZLARI TURNUVASI SONA ERDİ

Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakaları 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde Akhisar Merkez Spor Salonunda yapıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakaları 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde Akhisar Merkez Spor Salonunda yapıldı. 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 17.00´de Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda teknik toplantı yapıldı. Toplantıya Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY,  Manisa Anadolu Yıldızlar Ligi İl Koordinatörü Ramazan YAŞAR, Manisa Masa Tenisi İl Temsilcisi Aslı AKKAYA ile yarışmaya katılacak olan kafilelerin idareci ve antrenörleri katıldı. Müsabakalar Açılış Seremonisi ile 16 Şubat 2019 Cumartesi günü başladı. İzmir, Muğla, Bilecik, Aydın, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa, Afyon ve Eskişehir illeri katıldı. Üst tura yükselen takımlara madalya ve başarı belgeleri, katılan tüm takımlara ise katılım belgeleri takdim edildi.

          Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY, müsabakalar için İl dışından gelen gözlemci, hakem, idareci, antrenör ve sporculara katılımlarından dolayı teşekkür ederek müsabakalarda başarılar diledi. Ayrıca bu güzel organizasyona katkılarından dolayı Akhisar Belediyesine teşekkür etti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI