ANADOLU’NUN KAPISINI AÇTILAR

ANADOLU’NUN KAPISINI AÇTILAR

Akhisarspor TFF 2.Lig beyaz grup 3. haftasında 1922 Konyaspor ile karşılaştı.

Maç 2-1’lik skorla sonuçlanırken Akhisarspor 3. hafta sonunda 6 puana ulaştı. Akhisarspor maça Halil Yeral, Cengiz Demir, Göksu Mutlu, Mert Özyıldırım, Bertuğ Bayar, Yusuf Cihat Çelik, Bora Yılmaz, Semih Görer, Kemal Cingirt, Recep Kutun ve Mert Efe Çölbeyi ilk 11 ile başladı. Rakip 1922 Konyaspor’da ise kadro Burak Yaşar, Ahmet Önay, Âdem Kabak, Çağrı Yasak, Batuhan Altıntaş, Güray Gazioğlu, Ali Karakaya, Mehmet Büyüksayar, Tamer Âşık, Demir Aktav ve Şener Kaya şeklindeydi.
İlk yarıda maç merkezden mücadelesi şeklinde ilerlese de daha çok fırsat bulan ekip Akhisarspor’du. İki haftadır kalesini gole kapatan ev sahibi ekibi Akhisarspor karşısında serisini sürdüremedi. Akhisarspor  ilk yarının sonunda 45+3. dakikada yakaladığı penaltıdan Bertuğ Bayar ile yararlanamadı.
Akhisarspor ikinci yarıda da istikrarlı oyununa devam ederken sonucu son dakikalarda almayı başardı. İlk hafta da olduğu gibi kritik dakikalarda yine sahneye Bertuğ Bayar çıktı. Hemen ardından da ilk golün asistini yapan Cihat 2. Golü kaydetti. Bu gollerle birlikte Cihat ve Bertuğ 1’er gol ve 1’er asist  ile oynadılar. Maçta son sözü ise 1922 Konyasporlu Ömer Doğru söyledi.  Akhisarspor bu skorla birlikte 3. Haftada 6 puan almayı başardı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP