ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İTTAFİYEYİ ZİYARET ETTİ

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İTTAFİYEYİ  ZİYARET ETTİ

Akhisar Ülkü Orta Okulu Anaokulu öğrencileri Manisa Büyükşehir İtfaiye Daire başkanlığı Akhisar İtfaiye Amirliğini ziyaret etti.

Akhisar Ülkü Orta Okulu Anaokulu öğrencileri Manisa Büyükşehir İtfaiye Daire başkanlığı Akhisar İtfaiye Amirliğini ziyaret etti.

Akhisar Ülkü Orta Okulu Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Akhisar İtfaiye Amirliğini gelerek  itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgiler edindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İtfaiye amiri Fatih Bölükbaş, öğrencilere itfaiyenin teknik ekipmanlarını tanıtması ile devam eden ziyarette İtfaiye amiri Fatih Bölükbaşı ?Bizlere yapmış olduğunuz ziyareten dolayı personelim ve şahsım adına hepinize teşekkür ederim. Bizler burada 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz. İtfaiye olarak bizler yangın, kaza kurtarma, bir yerde mahsur kalmış her hangi bir canlıyı kurtarma gibi daha bir çok hizmet ediyoruz. Evlerimizde işyerlerinde her hengi bir yangın esnasında bizlere doğru adres doğru bilgi verilir ise bizlerde yangına daha kısa sürede müdahale ederiz. öğrencilerimizin   yangınlar konusunda daha duyarlı ve tedbirli olamalarını, her hangi bir durumda doğru bilgiler ile bizlere bizlere ulaşmalarını istiyoruz ? dedi. İtfaiyenin techizat ve araçlarını da tanıyan minik öğrenciler itfaiye araçlarınada binerek büyük mutluluk yaşadılar. Akhisar Ülkü Orta Okulu Anaokulu Öğretmenleri ve öğrencileride verdiği bilgilerden dolayı İtfaiye Amiri Fatih Bölükbaş´na teşekkür ederek personelinde ve itfaiye ekiplerininde çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür ettiler.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ