ANTRENMANA MİNİK ZİYARETÇİLER

ANTRENMANA MİNİK ZİYARETÇİLER

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Eskişehirspor´la oynuyacağı 8. hafta karşılaşmasına tam gaz hazırlanıyor.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Eskişehirspor´la oynuyacağı 8. hafta karşılaşmasına tam gaz hazırlanıyor.Milli aranın son bulmasıyla 18 Ekim Cuma günü oynanacak Eskişehir karşılaşması hazırlıkları Yılmaz Atabarut Tesisindeki bakım dolayısıyla Şehir Stadyumu´nda devam ederken antrenmalara halkın ilgiside büyük.Antrenman öncesi Bekir Pehlivanoğlu ilk öğretim okulu 4. Sınıf öğretmeni Meryem Aydın´ın katkılarıyla sınıf öğrencileri yeşil siyahlı ekiple buluştu. Minik taraftar grubu futbolculardan imza alıp kaptanla fotoğraf çektirdiler. Edinilen bilgiler neticesinde minik taraftar grubu Eskişehir karşılaşmasında tiribünde yer alacak ve kombine biletleri dahi ayarlandı.

MEHMET ALTIPARMAK TAKIM ÜZERİNE KONUŞTU

Minik taraftar grubunun antrenman öncesi  yeşil siyahlı ekibi ziyaret etmesinin ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Eskişehir karşılaşmasına yönelik soruları cevapladı. Altıparmak  ?Milli takım arasından sonra tekrar lige verilen ara bitti, çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. 3-4 günlük süre bize hem kondisyon anlamında hem  fiziki anlamda bizim için çok yararlı oldu. Aynı zamanda sakat oyunularında dönemsiyle, bir tek Taha Yalçıner kaldı onun dışında tam kadro çalışmaya başladık. Bu bizi çok sevindirdi. Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçı her anlamda çok zor geçecek, tabi hiçbir maç artık kolay değil ama biz özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda devam eden bir serimiz var. Bu seriyi Eskişehirspor maçınıda kazanıp inşallah devam ettirmek istiyoruz.Bunu yapacak gücümüz, isteğimiz, arzumuz var. Her zaman dediğim gibi lig uzun bir maraton, yavaş yavaş hem takımlar hemde ligin yapısı oturmaya başlıyor.  Bizde bu anlada hem oyun olarak hemde kadro olarak yavaş yavaş bazı şeyleri oturttuk. Eskişehirspor maçının bizim için diğer maçlardan farkı yok. 3 puanlık mutlak kazanılması gereken bir maç. Bu bilinçte oynayacağız, burda en önemli şeylerden biri artık taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.Gelen rakibede hakemede burda birşeylerin olduğunu, birliğimizi beraberliğimizi göstermek istiyoruz. Bunun içinde bütün taraftarlarımızı Cuma günü stadyumumuza bekliyoruz. İnşallah onların tezehuratı bizimde sahadaki mücadelemizle  3 puanı alıp hep  beraber kutlayacağız.? dedi.

MUHAMMET REİS TAKIM ÜZERİNE KONUŞTU

Antrenman öncesi kameralara konuşan Muhammet Reis, sözlerine Eskişehir karşılaşmasını değerlendirerek başladı. ?Her maç bizim için önemli. Ben geldiğimden beri Altınordu maçıyla beraber başlamıştım. 3 galibiyet 1 beraberliğimiz vardı, sonra zorlu bir Giresunspor deplasmanına gittik. Orda da galip gelip milli araya öyle girmek istiyorduk ama sahanın kötülüğü, bizim takım olarak oyuna tam hakim olamamamız, bize orda mağlubiyeti getirdi.Tabiki bunlardan da ders çıkaracağız.O maçı geride bıraktık. Milli arada geçen hafta özellikle iyi bir çalışma ortamı oldu burada. Takım olarak iyi çalıştık ve  Cuma günü tekrar Eskişehir maçıyla beraber  başlayacağız. İnşallah bu dört maçlık sürenin ardından tekrar bir milli ara var inşallah o 4 maçın 4ünüde galip bitiririz.Çalışmalarımız o yönde gidiyor. Takım olarak önceliğimiz Eskişehir maçı. Eskişehir´i yenip ardından Osmanlı maçına bakacağız.?dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI