SPOR

SPOR Haberleri

ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR

ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, gelecek sezon hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde çıktığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, gelecek sezon hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde çıktığı antrenmanlar ile sürdürüyor. Geçtiğimiz günler takımda bazı oyuncuların Covıd-19 test sonucunun pozitif çıkması üzerine idman takvimine bir gün ara veren yeşil-siyahlı ekip, aranın ardından tüm çalışmalarına aynen devam etti. Teknik Direktör Cem Kavçak yönetimin de sabah ve akşam antrenmanlarını sürdüren Akigolar´da oyuncular ve teknik ekip arasındaki uyum hemen sağlandı.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Akhisarspor´da Olağanüstü Kongre kararı alındı. Edinilen bilgiler doğrultusunda kongre için resmi makamlara başvuru yapıldığı ve gelecek izin doğrultusunda Akhisarspor Olağanüstü Kongre toplantısının tarihinin netleşeceği ifade edildi. Kulüp tarafından kulübün resmi sosyal medya hesabından ?Kamuoyuna duyurulur. Akhisarsporumuz Olağanüstü Kongre kararı aldı. Kongre için ilgili resmi makamlara başvuruda bulunuldu. Resmi makamlardan gelecek izne göre Kongre tarihi netleşecek.? ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ