ANTRENMANLARA TAM GAZ DEVAM

ANTRENMANLARA TAM GAZ DEVAM

SÜREÇ ZORLU

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Altay hazırlıklarına Akhisar Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde çıktığı antrenmanlarla tam gaz devam ediyor. Deplasmana gidecek Yeşil-siyahlı ekip Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu´ndan 3 puan alarak evine dönmek istiyor. 21 Haziran Pazar günü saat 20.00´de başlayacak mücadelenin hakemleri henüz açıklanmadı.

Akhisarspor Teknik Direktörü, Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural karşılaşmanın oynanmasına hali hazırda 12 gün kaldığına değinerek çalışmalarının hem taktiksel top ile hem güç ve kondisyon çalışmaları ile devam ettiğini belirtti. ?Takımın başına geldiğimden bu yana benimde dile getirdiğim, sene başından bu yana takımın ve tüm taraftarların tek hedefi şampiyon olup Süper Lig´e yükselmek hedefinde emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.? diyen Vural ?Takımımızda tekrar dile getirmek gerekirse herhangi bir sağlık sorunu bulunmamakta. Oyuncularımızın arasındaki uyum gün geçtikçe eski halini aldı ve daha da iyi noktalara doğru devam ediyor. Heyecanımız büyük, alınan kararlar neticesinde hareket etmek görevimiz. Altay deplasmanından 3 puanı hanemize yazdıracağımıza eminiz. 3 puan alıp döneceğiz inşallah.? dedi.

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF

Akhisarspor´da geçtiğimiz hafta kulüp personeli, futbolcular ve teknik ekibe 2. kez yapılan Koronavirüs testinden sonuçlar negatif çıktı. Kulüp bünyesindeki tüm ekibin ve çalışanların bu hususta ayrıca dikkat halinde oldukları ve Yılmaz Atabarut Tesisi´ninde düzenli olarak dezenfekte edildiği edinilen diğer bilgiler arasında.

ZORLU SÜREÇ BAŞLIYOR

TFF 1. Lig´in Süper Lig adaylarından Akhisarspor´un zorlu süreci başlıyor. 32. hafta karşılaşmalarına kadar açıklanan fikstür de henüz 33. ve  34. hafta takvimi açıklanmadı. 29. haftada konuk olacak Akigolar, 30. hafta evinde Ümraniyespor´u konuk edecek. 31. hafta mücadelesinde yeniden deplasmana gidecek yeşil siyahlı ekibin rakibi İstanbulspor olacak ve henüz açıklanan fikstürde son karşılaşmasında evinde Balıkesirspor ile mücadele edecek. Lig sıralamasında önündeki ve arkasındaki rakipleriyle az puan bulunan Akhisarspor´u zorlu süreç bekliyor.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ