ARTIK AKHİSAR OTOGARINDA DA ENGEL YOK?

ARTIK AKHİSAR OTOGARINDA DA ENGEL YOK?

Akhisar Gündem ekran gazetesinin, sosyal medya hesabında gündeme getirmesiyle kamuoyunda destek bulan paylaşım güzel bir sonuca ulaştı.

Akhisar Gündem ekran gazetesinin, sosyal medya hesabında gündeme getirmesiyle kamuoyunda destek bulan paylaşım güzel bir sonuca ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde Gündem Akhisar Ekran Gazetesi   sosyal medya hesabında  Akhisar Otogarında, engelli bir vatandaşımızın yaşadığı sıkıntı paylaşılmış bununla ilgili olarak otogara , engellilerin, yaşlı ve yürüme zorluğu çekenlerin kullanımına açık tekerlekli sandalye bağışlanması istenmişti.  Gündem Akhisar sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşıma kısa sürede çok sayıda duyarlı vatandaşımız ve sivil toplum kuruluşları cevap vererek katkıda bulunmak istemişti.

Kısa sürede Büyükşehir Akhisar Koordinatörlüğü, Manisa Büyükşehir Maski Müdürlüğü ve ulaşım Daire başkanlığı ile irtibata geçilerek hibe edilen engelli sandalyelerinin korunup kullanılması, engelli vatandaşlara yardım edecek personel görevlendirilmesi konusunda yapılan girişim karşılık buldu. Maski Akhisar Müdürü Tahsin Arslan Akhisar Otogarında iki adet tekerlekli sandalyeyi envantere geçirerek kamuoyunun kullanımına sunulduğunu, sorumlu, görevli tahsis edilerek engelli vatandaşların kullanımı sırasında personelin yardımcı olacağını belirtti.

Akhisar Otogarında gerçekleşen, Maski Akhisar Müdürü Tahsin Arslan,  Gündem Akhisar Gazetesi  haber koordinatörü Süleyman Kollu, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) başkanı Cem Bayrak  ve bağışçı Dilek Nisan Çabuk´un katılımı ile gerçekleşen teslim törenine topluma net mesajlar verildi.

ENGELLİ VE YAŞLI RAHAT HAREKET EDEBİLMELİ

Cem Bayrak, böyle bir eksiği fark ederek gazetenin sosyal medya hesabından paylaşım yapıp çağrıda bulunan Süleyman Kollu´ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında , bu tür  topluma açık alanların engelli ve yaşlı  vatandaşlarımızın en rahat hareket  edecek şekilde teşkil edilmesi gerektiğini belirtti. İki adet engelli sandalyesinin Akhisar otogarına gelen ve ihtiyaç hisseden vatandaşların kullanımına sunulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bunun iyi bir örnek olduğunun altını çizen bağışçı Dilek Nisan Çabuk herkesin engelli vatandaşlarımıza yardımcı olması gerektiğini , engellerin paylaşarak, yardımlaşarak ve paylaşarak aşılacağını belirtti.

ENGELLİNİN YANINDAYIZ

Maski Akhisar Müdürü Tahsin Arslan , bağışçılar Cem Bayrak, Dilek Nisan Çabuk  ve konuyu gündeme getiren Süleyman Kollu´ya  teşekkür ederek başladığı konuşmasında Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü girişimde bulunduklarını belirtti. Arslan ? Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bu güzel girişimin elbette desteklenmesi gerekiyordu. Bizler de vatandaşın bu engelli sandalyeleri kullanımını sağlayacağız. Personelimiz bizzat ilgilenerek engelli ve yakınına yardımcı olacak, gideceği yere kadar refakat edecek. Emeği geçenlere ve bağışçılarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bu iyi örnek ümid ediyorum en kısa sürede birçok yerde uygulanır? dedi.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”