ARTIK HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA VE ÜRETME ZAMANI

ARTIK HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA VE ÜRETME ZAMANI

Tarihi kültürel zenginliği,konumu tarımsal ürün çeşitliliği genç ve dinamik nüfusu ile dünyada yaşanabilecek ülke Türkiye derim.

Tarihi kültürel zenginliği,konumu tarımsal ürün çeşitliliği genç ve dinamik nüfusu ile dünyada yaşanabilecek  ülke Türkiye derim.

    Bu güzel Ülkemizin son yıllarda giderek artan ekonomik sıkıntıları gün geçtikçe bizleri darboğaza sürüklemektedir. Bunun için toplumsal kalkınma plan ve programları yapılması gerekmektedir. Sanayicisinden, Siyasetçisine, çiftçisinden, sivil toplum örgütlerine, işçisinden ,sanatçısına,sporcusundan, öğrencisine  kadar her alanda yeni kararlar alıp yeni oluşum planları yaparak uygulama adına acil adımlar atılmalıdır.

  Üretimi arttırmalı bunu yaparken de toplumun çıkarlarını koruyarak ülkemizin gelir artışını sağlayacak ve yenilenmeye açık üretimler yapılmalıdır. Sanayileşme yatırımları yapılıp istihdam ve üretim daha da arttırılmalıdır. En önemlisi siyasilere bu adımların atılmasında, kararların alınmasında önder ve destek olunmalıdır. Sivil toplum kuruluşları da siyasi görevleri olan kişilere bu konularda taleplerde bulunup bu taleplerin takipçisi olmalıdır. Artık herkes siyasi görüşlerini, dini görüşlerini, etnik görüşlerini bir kenara bırakıp, ülke olarak el ele verip üretmeye ve çalışmaya başlamalıdır.

   Akhisar´ı ekonomik,sosyal ,kültürel olarak canlandırmak için ivedi bir şekilde üniversite projemizi hayata geçirmemiz gerekmektedir. Şehrimizin marka değerine en büyük katkı sağlayan  Akhisar Sporumuzu  hak ettiği süper lige tekrar yükselmesine destek olmalıyız. Akhisar´da çiftçimizin en  büyük geliri olan zeytinimize daha çok sahip çıkmalıyız. Gençlerimizin ve genç kadın girişimcilerimizin iş dünyasına katılması için destek olmalıyız. Akhisar esnafı ile birlik beraberlik içinde olarak şehrimiz ekonomisinin gelişmesi için alışverişlerimizi ve ikili ilişkilerimizi geliştirmeliyiz.Bahanesiz ,mazeretsiz Hepimiz yılmadan,pes etmeden kararlı bir şekilde bir araya gelerek birkaç bireyin değil toplumun  kazancı için ve çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışmalıyız.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”