ASDER TSM MORAL GECESİNDE MORAL DEPOLADI

ASDER TSM MORAL GECESİNDE MORAL DEPOLADI

ASDER Türk Sanat Müziği koro ekibi 30 Nisan´da düzenledikleri konserin yorgunluğunu Tütün Otel teras katta düzenledikleri yemekte attılar.

ASDER Türk Sanat Müziği koro ekibi 30 Nisan´da düzenledikleri konserin yorgunluğunu Tütün Otel teras katta düzenledikleri yemekte attılar.

Akhisar  ASDER 30 Nisan akşamı Akhisar Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda düzenlediği TSM konserinin ardından  hem yorgunluk, stres atmak için bu defa  4 Mayıs Cumartesi akşamı Ramazan öncesi Tütün Otel teras katta düzenledikleri yemekte bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler. Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap; ?ASDER olarak 30 Nisan akşamı  Akhisar Bülent Ciğeroğlu Kültür  Salonunda düzenlediğimiz TSM konserimizin yorgunluğunu atmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek  için düzenlediğimiz yemeğimize hepiniz hoş geldiniz.? dedi. ASDER TSM Koro şefi Rengül Altay YAZGAN, ?ASDER olarak düzenlemiş olduğumuz konserimizde görev alan arkadaşlarımı, dernek Başkanımız Hülya Arıcı Çap olmak üzere yönetim kuruluna da tek tek teşekkür ederim. Konserimiz ile ilgili çok güzel şeyler duyuyor ve işitiyorum. Tabi bu da beni  mutlu ediyor ve daha çok çalışmak için kırbaçlıyor, inşallah önümüzdeki yıllarda çok daha konserler vereceğiz, başarılarımıza yeni başarılar katacağımıza inanıyorum. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum? dedi. TSM Koro şefi Rengül Altay Yazgan´ın söylediği  güzel parçalardan sonra ASDER TSM ekibi Tütün Otel Teras katında Süleyman Bektaş  ve Polat Kulaş´ın çalıp söylediği müzik ile gönüllerince eğlendiler. ASDER TSM ekibi yeni çalışmalarına yakın zamanda başlayarak konser çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU