ATISKU ARITMA TESİSLERİNİN ÇİTLERİ YENİLENDİ

ATISKU ARITMA TESİSLERİNİN ÇİTLERİ YENİLENDİ

BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde başarıyla işlettiği atıksu arıtma tesislerinin güvenliği için Ahmetli, Akhisar, Gelenbe, Gördes, Karakurt, Kula, Saruhanlı ve Turgutlu’daki tesislerin etrafında bulunan çitlerde bakım, onarım çalışması gerçekleştirdi. Hasar görmüş kısımlarda ise çitler yenilenerek güvenlik önlemleri artırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başarıyla işlettiği atıksu arıtma tesislerinin güvenliği için de çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ahmetli, Akhisar, Gelenbe, Gördes, Karakurt, Kula, Saruhanlı ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesislerinin etrafında bulunan çitlerde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Yapılan iş kapsamında toplamda 2 bin 470 metrelik hasar gören çit yenilenirken beton direk dikilip sökülmesi ve dikenli tel örgü çekilmesi işlemleri de yapıldı.

Tesislerde güvenlik önlemleri artırıldı

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonuyla Bakırçay ve Gediz havzalarında kirliliği önlemek adına il genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarıyla işlettiklerini belirterek, “Atıksu arıtma tesislerimizle ilimiz nüfusunun yüzde 77’sine hitap ederek atıksuların doğaya arıtılmış bir şekilde deşarjını sağlıyoruz. Başarıyla işlettiğimiz atıksu arıtma tesislerimizin güvenliği için de adımlar atıyoruz. Hem tesislerimizde olabilecek hırsızlık girişimlerini önlemek hem de sahipsiz hayvanların tesis ünitelerine, giriş ve ızgara kanallarına düşerek oluşabilecek kazaların önüne geçmek amacıyla Ahmetli, Akhisar, Gelenbe, Gördes, Karakurt, Kula, Saruhanlı ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesislerimizin etrafına döşediğimiz çitlerin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI