ATSO BAŞKAN ADAYI BOŞNAK, ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

ATSO BAŞKAN ADAYI BOŞNAK, ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Erol Boşnak, meclis üyesi adayları ile birlikte Ziraat odasını ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Erol Boşnak, meclis üyesi adayları ile birlikte Ziraat odasını ziyaret etti.

Boşnak, 1.grup  meclis üyesi adayı Okan Güleş , Ercan Gök 4.grup meclis üyesi adayı Soner Atak , 6.grup meclis üyesi adayı Özkan Kalın, 8.grup meclis üyesi adayı Osman Kazanlı ve 10. grup meclis üyesi adayı Gaye Durul ve Umut Altaş ile birlikte Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa´yı makamında ziyaret ederek seçimi sürecini değerlendirip projelerinden bahsettiler. Erol Boşnak; ?8 Nisan da yapılacak olan ATSO seçimleri için çalışmalarımız son derece hızlı ve keyifli geçiyor. Üyelerden ve esnaflardan aldığımız olumlu tepkiler bizleri son derece sevindiyor. Bizler çalışmak ve Akhisar´ı kazandırmak için bu yola çıktık. ATSO´nun daha işlevsel, daha üretken, daha aktif ve daha başarılı olması için var gücümüzle çalışmaya hazırız. Bizler ATSO´nun vizyonunu değiştireceğimiz adına bir söz verdik, biz yapamayacağımız işlerin sözünü vermiyoruz. Benimle birlikte yola çıkan genç arkadaşlarımın enerjisine ve başarılarına bakarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum? dedi.Ahmet Akbuğa; ?Çıktığınız bu yolda emin adımlar ile yürüdüğünüzün farkındayız size ve genç arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Bizlerin isteği tabi ki çalışıp başarma azmi olan insanların bu makamlara oturmalarıdır. Ben kendi arazilerime zaman ayırmıyorum üyelerimin arazilerine zaman ayırdığım kadar, koltuk emek ister, zaman ayırmak ister, üyeler her daim başkanı makamında görmek ister. Bu sebeple biz her daim üyemiz ile yüz yüze temas ediyoruz. Doğrusu da budur. Makamında oturmayacaksan bu işlere kalkışmayacaksın. Sizlerin de yolunuz  açık başarılarınız daim olsun? dedi. Akbuğa, Akhisar tarımı, zeytin ve hayvancılık konularında bilgiler aktardı.


Haber Kaynak : Işıl Seydi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM