ATSO MİLLETVEKİLİ AYDEMİR´İ ZİYARET ETTİ

ATSO MİLLETVEKİLİ AYDEMİR´İ ZİYARET ETTİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir´i ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir´i ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya yönetim kurulu üyeleri Mehmet kantarlı, Sami Karaoğlan, Murat Tınazlı, Meclis üyeleri Niyazi Edremit, Orhan Çolak, Özkan Kalın, Aydoğan Şirin ve ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı24 Haziran Genel Seçimlerinde Manisa Milletvekili Uğur Aydemir´i Akhisar´daki bürosunda ziyaret etti. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy yaptığı  konuşmada ?Öncelikle AK Parti Milletvekilliğiniz hayırlı uğurlu olsun Tabii bizler Akhisar Sanayi Ticaret Odası olarak böyle vekillerimiz olunca daha da mutlu oluyoruz. Sizin 4. dönem bildiğim kadarıyla Allah utandırmasın ne güzel, Akhisar Manisa, ve Türkiye için çalışıyorsunuz. Yani bizler biraz memleketçilik yapıyoruz tabi bu dönemde. Sizlerin çalışmasını takdirler izliyoruz bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada eminim ki Manisa´mıza, Akhisar´ımıza çok büyük hizmetler vereceksiniz. Özellikle Akhisar´ın bir takım eksiklerinden bahsederken üniversite olayını yine  dile getirelim. Akhisarımız hızlı yol alıyor, bir takım eksiklikleri çok hızlı bir şekilde gideriyor ancak Fakülte konusunda eksiğimiz var. Biz gittiğimiz her yerde konuşuyoruz,  bunla ilgili de bir takım atımlar attık. Bu daha önce kurulmuş ve  fakülte yapımı konusunda da mevcut olan bir dernek var. Maalesef ki dernek belli bir noktaya kadar geldi o noktada takıldı, ama biz Ticaret ve Sanayi odasına seçilmeden önce üyelerimizle Akhisar halkıyla herkesle sohbetlerimizde bu eksikliği tespit ettik, eğer yönetime gelirsek, ilk yapacağımız icraatlardan  biri bu olacak diyerek deklere ettik Sağolsun Meclisimizde bu işe duyarlılık gösterdi, Hep birlikte bunun cabası içine grdik vekilim. Burada en büyük desteği de sizden görmemiz gerektiği konusunda hemfikiriz arkadaşlarla ben de sizin diyabınızda herkese vekilime bu olayı açtığımızda eminim ki çok büyük desteği verecektir diye söylüyorum. Umarım ki bunu başarırız artık hep birlikte? dedi.

Ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ?Bende çok kıymetli Ticaret Odası Başkanımıza çok kıymetli Meclis Başkanımıza yönetimine ve meclis üyesi arkadaşlarımıza tekrar  hoş geldiniz diyorum ve bu ziyaretlerinden dolayıda kendilerine teşekkür ediyorum. Hakikaten güzel bir seçim süreci geçirdik, Güzel bir süreç yaşadık Akhisarımızda olsun Manisa´mızda olsun barış içerisinde güzel bir yarış oldu. Hiç kimsenin burnu kanamadan Allah´a hamd olsun güzel bir seçim sürecini birlikte yaşadık ve sonuçları da bizim açımızdan Ak Parti açısından güzel oldu. Bundan dolayı bütün Akhisar´ımıza teşekkür ediyorum Manisa´mıza teşekkür ediyorum. Hakikaten benim 4. dönemim 2011 yılında başladığımız bu milletvekilliği sürecinde yine milletvekili olduk. Akhisar halkı Manisalı hemşerilerimiz bizi 4. defa daha milletvekili olarak meclise gönderdiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Ben ilk defa milletvekili olduğumda plan bütçe komisyon üyesi olmuştum. 4 yıl plan bütçe komisyon üyeliği görevinde bulundum üyesi olarak güzel çalışmalara imza attık. Daha sonra KİT komisyonluğuna seçildik. KİT komisyonluğunda KİT komisyon üyeliği ve KİT komisyon başkan vekilliği KİT komisyon başkanlığı yaptık. 2 dönemde kısa da olsa KİT komisyon başkanlığı görevini yürüttük. Allah´a hamd olsun bu dönem KİT komisyon başkanlığını çok değerli bir arkadaşımız, kardeşimiz Aydın vekilimiz üstlendi o devam ettirecek. Biz yine plan bütçe komisyon üyeliğine geri döndük. Bizi bu görevlere getiren çok değerli genel başkanımıza grup başkanlarımıza grup başkan vekillerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Akhisar´dan gittik Ankara´da vekillik yaptık ve bu güzel görevleride  üstlendik. Bunların hepsinde vesile olan bize bu görevleri hakikaten yapmamız için bize görevleri veren çok kıymetli genel başkanımıza Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Tabi bizim bir özelliğimiz var Akhisar´da arkadaşlarımız bunu bilirler biz çalışmayı seven bir kardeşiniziz inşallah bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da durmak yok çalışmaya devam diyoruz. Akhisar´ımızın hangi alanda ne ihtiyacı varsa ne eksiği varsa hep beraber hep birlikte inşallah bu ihtiyaçları bu eksikleri gidermeye çalışacağız gücümüz yettiğince. En azından şunun sözünü verebiliyoruz yani Akhisar´da işte hep beraber bir araya geldik bir konu üzerinde anlaştık dedik ki Akhisar´ımıza bu yatırımı getirmeye çalışalım bunu getirmek için gece gündüz çalışmanın sözünü veren bir kardeşinizim. Neticesi ne olur onu zaman gösterir ama öncelikle hep birlikte çalışmak için söz veriyoruz. O yatırımı o eserleri Akhisar´a kazandırmak için yola çıkacağımıza fikir birliği yaparak koşturacağımıza ben burada huzurunuzda bir kez  söz veriyorum. Hangi alan olursa olsun yeter ki Akhisar´ımız,kazansız diyoruz  Manisa´mız kazansın diyoruz. Biz Akhisarlıyız ama Manisa milletvekiliyiz hatta Türkiye vekiliyiz. . Manisa´mız için ne hayırlıysa hangi hizmet gelmesi gerekiyorsa biz dün olduğu gibi bugün de yarın da onun için inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz Fakülte bir ihtiyaç mı Akhisar için hakikaten zamanı geçen hatta çokta geç kalınmış bir hizmet. Bunun şimdiye kadar öğrencilerin okuması lazımdı. Gerçi tütün eksperliği fakültesi var bizim burada ama bizim amacımız fakülteden kastımız ikinci bir fakülteyi kazandırmak Akhisar´ımıza. Bunun için geçtiğimiz dönemlerde çok çalıştık uğraştık, ama hizmetlerimiz veya yatırımlarımız biraz geciktiği için Akhisarlılar olarak yatırımlar geciktiği için hizmette alma noktasında biraz gecikmeler yaşandı. İnşallah Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sivil Toplum Örgütleri olarak sadece Ticaret ve Sanayi Odası değil Akhisar 165 bin nüfusu ile beraber inşallah bu ihtiyacı görür ve bu ihtiyacın giderilmesi için de öncelikle fikir birliğine daha sonra da iş birliğine ihtiyaç olduğunun kanaatindeyim. Bunları sağlarsak hep beraber Akhisar´ımıza güzel fakülte kazandırırız. Yerimiz hazır zaten bu arada yerimiz bizi bekliyor. Sadece birliktelik ve bunu kendimize iş edinerek tamamlamak için yola çıkmamız lazım. Bunu da Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizden başta başkanım ve meclis başkanım olmak üzere meclis üyeleri hep beraber bunu kendinize dert edindiğiniz kanaatindeyim. Dakika bir oturur oturmaz fakülteyi söylediniz. Bu da benim memnun ediyor açıkçası. Çünkü bacasız fabrika diyoruz Akhisar´ımız hem tarım şehri hem de sanayi şehri niye üniversite şehri olmasın bir de üniversite şehri olsun, Akhisar´ımız inşallah, bunu da birlikte bu ihtiyacı giderelim.

Evet ben tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum basınımıza çok teşekkür ediyorum sağ olun eksik olmayın. İnşallah , 5 yıl boyunca önümüzde iktidar seçimini saymazsak yerel seçimleri saymazsak 5 yıl süreyle inşallah hep beraber güzel hizmetler yapmayı Rabbim bize nasip etsin? dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ