ATSO VALİ KARADENİZ´İ VE BAŞKAN YILMAZ´I ZİYARET ETTİ

ATSO VALİ KARADENİZ´İ VE BAŞKAN YILMAZ´I ZİYARET ETTİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 10 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazetede yer alan Valiler Kararnamesi ile Manisa´da da meydana gelen Vali değişikliği dolayısıyla ilimizde yeni göreve başlayan Vali Yaşar Karadeniz ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yö

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 10 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazetede yer alan Valiler Kararnamesi ile Manisa´da da meydana gelen Vali değişikliği dolayısıyla ilimizde yeni göreve başlayan Vali Yaşar Karadeniz ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz´a ziyarette bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Şirin, Meclis Katip Üyesi Cengiz Özdemir, Meclis Üyesi Mutsel Karausta, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Aslı Güler Öztuğan ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Osman Alkuş´un katıldıkları ziyaretlerde Vali Karadeniz´e hayırlı olsun dilekleri iletilip, Akhisar´ın Ticareti ve Sanayisi hakkında bilgiler verildi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ile de normalleşme süreci ve Odalar arası işbirliği geliştirmeye yönelik projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Erdayıoğlu yaptığı açıklamada; ?Sayın Manisa Valimiz Yaşar Karadeniz beyefendiye ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz´a bizleri makamlarında ağırladıkları için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM