EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

ATSO´da hedef 4 yıllık fakülte

ATSO´da hedef 4 yıllık fakülte

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, göreve geldikleri ilk günden itibaren Akhisar´a 4 yıllık bir fakülte kazandırmak için kolları sıvadı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, göreve geldikleri ilk günden itibaren Akhisar´a 4 yıllık bir fakülte kazandırmak için kolları sıvadı. Ulusoy, ?Akhisar fakülte istiyor ve bu konuda tüm alt yapısı hazır. Büyüyen ve gelişen bir kentin en önemli dinamiği üniversitelerdir. Akhisar, böylesine güzel eğitim yuvasını hak ediyor? dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Altay Uğurgül ve Genel Sekreter Murat Arslantaş, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy´u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dr. Ulusoy, ATSO´nun ilk hedefinin ilçeye 4 yıllık bir fakülte kazandırmak olduğunu belirterek, ? Bu konuda tüm ilçe ile el birliği yaparak başarıya ulaşacağız. İş birliği halinde çalışacağımız siyasilerimiz, milletvekillerimiz, valiliğimiz, özel idaremiz, belediyemiz, borsamız, ziraat odamız, esnaf birliğimiz, sivil toplum örgütlerimiz, iş adamlarımız bize kuvvet verecek ve bu gayede başarıya el birliği ile ulaşacağız? dedi.

?FAKÜLTE DEMEK İLERLEMEK DEMEKTİR?

Akhisar´ın büyüyen ve gelişen bir ekonomiye sahip olduğunu, verimli toprakları bilinçli üreticileri ile Türkiye´nin tarım ve sanayide önemli bir üretim üssü olduğunu belirten ATSO Başkanı Dr. Ulusoy şöyle devam etti:

?Akhisar eğitim konusunda da en iyisini hak ediyor. Akhisar´ın imkanları Akhisarlılar için verimli bir şekilde kullanılması gerekiyor. 4 yıllık bir fakülte demek herşeyin başında eğitim demek, bilgi demek, bilim demek ve ilerlemek demek. Fakülte demek çocuklarımızın Akhisar´a daha çok sahip çıkması demek. Fakülte demek gençlerimizin ufkunun açılması demek?

?KENETLENDİK?

Akhisar iş dünyasının yarattığı markaların Türkiye´nin en önemli markaları olduğunu, binlerce insanın bu markaların çatısı altıda çalışarak evine ekmek götürdüğünü söyleyen Dr. Ulusoy, ?Aynı zamanda çark devam ediyor ve iş dünyasının nitelikli eleman ihtiyacı da giderek artıyor. İki yıllık meslek yüksek okulumuzu 4 yıllık bir fakülte ile desteklemek istiyoruz. Ziraat ve veterinerlik ve ticaret bölümleri ilçemize çok uygun. 4 yıllık bir üniversiteyi ilçemizle buluşturduğumuz zaman ilçemizin çehresinin değişeceğine inanıyoruz? dedi. Fakülte için yer tahsisinden öğrencilerin barınmasına kadar gerekli her türlü çalışmanın içinde yer almayı görev bildiklerini söyleyen Ulusoy, ?Eminiz ki bu çağrımız yanıt bulacak ve Akhisarımız özlediği fakültesine kavuşacaktır. Çünkü biz Akhisar olarak bunun için kenetlendik? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”