ATSO´DAN CHP´YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ATSO´DAN CHP´YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Oda Genel Sekreteri Ali Özkervancı ve ATSO Meclis Başkanı Şenol Ürküp ile birlikte Akhisar CHP İlçe Başkanlığına ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı ve ATSO Meclis Başkanı Şenol Ürküp ile birlikte Akhisar Ak Parti İlçe Başkanlığına ziyaret etti. Ziyarette Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, misafirlerini parti binasının kapısında karşıladı. Ziyarette konuşan Abdurrahman Yılmaz, ?Sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler Akhisar´ımıza ve ülkemize hizmet için var olan kuruluşlardır. Bu anlamda Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem yeni yönetimlerini hem de başkanımıza tebrik etmek için böyle bir ziyareti gerçekleştirdik. Bu arada başkanımızın bize sanayi alanında hazırladığı çalışmayı alıp ciddi anlamda değerlendirerek yapabileceğimiz bir şeyler varsa biz yapacağız, yapabileceğimiz bir şeyler yoksa da daha yukarılara da bir vazife olarak bildireceğiz. İsmail başkanım zaten bu işte duayen. Umarım yönetimi de öyledir. Bir çivi çakmak veya bir tuğla koymak bu memleket için bir şereftir. Bu bağlamda ben tekrardan tebrik ederek hayırlı olsun diyorum? dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli ise, ?Bizler yeni seçildik ve göreve başladık. Abdurrahman başkanımıza teşekkür ederek hoş geldiniz diyorum. Ben, partimiz adına hazırladığımız programı başkanıma sundum. Akhisar için yapılması gereken projelerde aktif olarak bulunacağız? dedi.

Yılmaz, ?Ben, ticaret odası olarak otel yapmıyorum?

Önemli bir hususa değinme adına tekrar konuşan ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, ?Fikirlerin çarpışmasından güzellikler ve hakikatler ortaya çıkar. Bu bağlamda tüm fikirleri temsil etme hususunda bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum. Bundan sonrada inşallah, bu böylede olacaktır. Ticaret odasının asıl görevi bulunduğu bölgeyi aktive etmektir. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak odamızda bugüne kadar olmayan bir para biriktirdik. Bu parayı her türlü sosyal sorumluluk projelerinde, eğitime ve spora katkılarda bulunmamıza rağmen kendimiz için bu hizmet dedik, 5 kuruş para almadık. Akhisar´da ticaretin merkezi olan bir yerde ticareti tekrardan aktive edebilme adına bir eser bırakabilmek için bir hamle yaptık. Bir algı operasyonu var. Ben, ticaret odası olarak otel yapmıyorum. Biz o bölgede ticaretin canlanması için otopark yapıyoruz, ticarethaneler yapıyoruz. Üst bölgenin atıl kalmaması içinde bu da atıl değil ama butik otel yapıyoruz. Asıl gaye otel değil orası için ticaretin aktive edilmesidir. İnşallah, Akhisar´da bu proje bittikten sonra bir Allah razı olsun derlerse  bizim tek gayemiz ve arzumuz bu? açıklaması yaptı. 




ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”